Пазаруване с вашия смартфон - полезни приложения за Android

Съдържание:

Пазаруване с вашия смартфон - полезни приложения за Android
Пазаруване с вашия смартфон - полезни приложения за Android
Anonim
Android пазаруване
Android пазаруване

Най-добрите приложения за ежедневно пазаруване.

Огромната популярност на смартфоните по света не трябва да е изненада. Устройствата с мобилен интернет достъп, предлагащи все по-голяма ефективност, осигуряват забавление и позволяват работа независимо от местоположението. Поради факта, че повечето потребители не се разделят със своя смартфон през деня, струва си да го използвате като електронен помощник в ежедневните дейности - например при пазаруване.

В магазините за приложения можем да намерим много артикули, които могат да подобрят и улеснят ежедневните пътувания сред рафтовете на магазините. По-долу ще намерите преглед на избрани приложения, които си струва да инсталирате на вашия смартфон.

„Как да подобрите ежедневните си пътувания между рафтовете на магазините? Вижте тези приложения!“

Listonic - Удобен списък за пазаруване

Listonic
Listonic

Listonic е полско приложение, което придоби голяма популярност в нашата страна и се превърна в синоним на мобилен списък за пазаруване за много потребители. Нищо чудно - предлага всички най-важни функции с обмислен и модерен интерфейс.

Listonic ви позволява да създавате множество списъци за пазаруване, които са синхронизирани в нашия акаунт. Благодарение на това имаме достъп до тях както на смартфон и таблет, така и през уеб браузър. Можем сами да представим отделни продукти, да ги изберем от обширен каталог или да сканираме баркод. Интересното е, че Listonic научава нашите предпочитания и показва различни съвети, както и рецепти. Допълнително предимство са актуалните промоционални оферти от листовки - отделните продукти могат да бъдат добавени към списъка за пазаруване с един бутон

Listonic - Изтеглете безплатно

Listonic scr
Listonic scr

Ceneo - пазаруване и промоции

Ceneo
Ceneo

Едно от предимствата да вземете вашия смартфон за пазаруване е възможността бързо да сравнявате цените на даден продукт. Например, приложението Ceneo, мобилният еквивалент на популярния уебсайт за сравнение на цените, ще ви помогне. Приложението ви позволява удобно да търсите продукти, също като използвате баркод скенер. Регистрираните потребители могат допълнително да се възползват от известия за цените. Приложението може да ни уведоми, ако цената на даден продукт достигне зададения от нас лимит. Това е много полезно решение, особено когато очакваме намаление на цената на даден продукт в близко бъдеще. Допълнително предимство е възможността да въвеждаме данните от нашите карти за лоялност в приложението

Ceneo - Изтеглете безплатно

ceneo скр
ceneo скр

Qpony - сделки, отстъпки, промоции

Qpony
Qpony

Смартфон, оборудван с подходящо приложение, също може да ни помогне да спестим малко. Приложението Qpony събира на едно място различни купони за отстъпка, промоционални оферти и промоционални бюлетини от цялата страна. След като прочете нашето местоположение, ще покаже всички оферти, които можем да използваме в нашия район.

Отделните купони са описани подробно - ако офертата изисква предоставяне на специален код на продавача, той се показва на екрана на нашия смартфон. Актуалните промоционални бюлетини са групирани по търговски вериги и можем свободно да ги показваме на цял екран.

Qpony - Изтеглете безплатно

Qpony скр
Qpony скр

Stocard - карти за лоялност

Стокард
Стокард

В наши дни повечето от нас носят поне няколко различни вида карти за лоялност и промоционални карти в портфейлите си, които ви позволяват да събирате точки или да намалявате цената на покупките в дадена мрежа. Вместо да пълните джоба си с пластмасови карти, по-добре използвайте приложението Stocard.

Безплатно и без регистрация можем да съхраняваме данните на нашия кардинал Всичко, което трябва да направите, е да намерите типа карта в базата данни на приложението и да сканирате нейния баркод (или да добавите някои данни сами). Оттук нататък всичко, което трябва да направите, е да посочите избраната карта на вашия смартфон и нейният код ще се покаже на екрана.

Stocard - Изтеглете безплатно

stocard scr
stocard scr

Kvitki - скенер за разписки

Постъпления
Постъпления

Гаранцията за различни видове продукти обикновено е по-дълга от живота на касовите бележки, които са необходими като доказателство за покупка. Ако използваме приложението Kvitki, този проблем вече няма да ни занимава. Достатъчно е да направите снимка на касовата бележка с нея - приложението допълнително ще прочете и обработи данни за нашите покупки, което ще улесни последващото търсене на подходящо потвърждение за покупка.

Kvitki - Изтеглете безплатно

Kvitki скр
Kvitki скр

Pola - патриотично пазаруване

клапа
клапа

И накрая, приложение, което ще бъде особено полезно за хора, които искат да подкрепят местните предприемачи по време на ежедневното им пазаруване. Приложението Pola, тъй като говорим за него, ви позволява да проверите произхода на продукта въз основа на баркода. „Полският“продукт ще бъде оценен по скала до 100 точки. Оценяват се няколко параметъра като място на производство и регистрация.

Pola - Изтеглете безплатно

Популярна тема