20 безплатни компютърни игри, които трябва да играете

Съдържание:

20 безплатни компютърни игри, които трябва да играете
20 безплатни компютърни игри, които трябва да играете
Anonim
ИГРИ ЗА БЕЗПЛАТЕН КОМПЮТЪР
ИГРИ ЗА БЕЗПЛАТЕН КОМПЮТЪР

Игра без скрити разходи.

Компютърните игри стават все по-скъпи. Цените на полския пазар бавно се сравняват с тези в западните страни, а премиерните заглавия за 200 PLN са все по-често явление.

За щастие има алтернатива под формата на безплатни продукции, които можем да изтеглим от интернет и да им се наслаждаваме без скрити разходи. По-долу сме решили да изброим дузина или повече заглавия, които си струва да се интересувате.

Постарахме се да подберем продукции, принадлежащи към различни жанрове, така че всеки да намери нещо за себе си. Основният фактор обаче беше цената. Всяка от следните игри е безплатна за изтегляне и игра без плащане, въпреки че микроплащанията не са изключени.

PlanetSide 2 (Изтегляне)

PlanetSide 2 е футуристичен онлайн шутър, издаден през 2012 г., в който три фракции се сблъскват на огромни бойни полета. Играта е представена от гледна точка на първо лице.

Основната задача на участниците в конфликта е да се бият за нови територии. До няколкостотин играчи могат да присъстват на картите едновременно. Можете да се придвижвате между отделни местоположения, като използвате системата за телепорт.

Заглавието предлага няколко класа герои, от които да избирате. Те включват войник с реактивен ранец, медик или дори инженер.

Основното ядро на играта е безплатно, но в играта има микроплащания.

планета 2
планета 2

PlanetSide 2

Paladins (Изтегляне)

Paladins е представител на популярния напоследък MOBA жанр. В този случай обаче наблюдаваме действието от гледна точка на първо лице.

В много отношения заглавието е малко като платения Overwatch. Два отбора от до 6 души се състезават помежду си за надмощие на картата. Имаме няколко десетки герои за избор. Всеки от тях има различни умения и оборудване.

Играта е достъпна безплатно, но можете да закупите пакет на основателя, който добавя ексклузивни артикули и достъп до настоящи и бъдещи шампиони.

Заглавието в момента е в бета версия и все още се разработва.

паладини
паладини

Паладини

Star Conflict (Изтегляне)

Star Conflict ни отвежда в открития космос. Играчите поемат ролята на пилоти на космически кораби, за да изпълняват заедно мисии срещу изкуствения интелект или да се бият помежду си.

Заглавието съчетава елементи от симулатора с чисто механизми за сръчност. Има и много MMO функции.

Играчите могат да избират от голямо разнообразие от кораби, вариращи от малки изтребители до огромни крайцери. Общо повече от 100 кораба са налични.

Star Conflict също предлага страхотни битки за корпоративна власт. В играта има микроплащания.

звезден конфликт
звезден конфликт

Star Conflict

ArcheAge (Изтегляне)

ArcheAge е типичен представител на MMO жанра. Заглавието се развива във фентъзи свят, а механиката му наподобява класики като World of Warcraft или Lineage II.

Има четири състезания в играта, разделени на две страни на конфликта. Говорим за нуианци, елфи, харанци и фиранци. Всеки играч също има алтернативата да напусне съюза и да се присъедини към пиратите.

В ArcheAge няма типични класове герои. Всеки играч може да създаде своя собствена, като избере три от десетте налични бойни школи. Следователно има общо до 120 различни комбинации.

Системата за изграждане на къщи също е интересна, тъй като позволява на всеки играч да създаде свои собствени четири ъгъла. Всичко това в хубав графичен дизайн, генериран от CryEngine 3.

archeage
archeage

ArcheAge

Популярна тема