5 безплатни компютърни шутъра, които трябва да играете

Съдържание:

5 безплатни компютърни шутъра, които трябва да играете
5 безплатни компютърни шутъра, които трябва да играете
Anonim
Безплатни компютърни игри
Безплатни компютърни игри

Безплатно онлайн снимане.

Хората, които харесват онлайн стрелба, имат много за избор. В допълнение към платените игри като Counter-Strike: Global Offensive и поредицата Battlefield, можете да намерите много обширни безплатни заглавия.

По-долу са пет неща, от които всеки фен на свободната стрелба трябва да се интересува.

Team Fortress 2 (Изтегляне)

Първото предложение е емблематичната Team Fortress 2, издадена от Valve през 2007 г. Въпреки възрастта си, заглавието все още е изключително възпроизвеждано поради използването на анимационни графики.

Наблюдаваме играта от гледна точка на първо лице. Можем да избираме от няколко различни класа герои, различаващи се по своята функция на бойното поле. Сред тях можем да намерим шпионин, войник с тежки оръжия, снайперист и пиротехник.

Team Fortress 2 се фокусира върху мултиплейър игри и тясно сътрудничество с екипа. Само правилното сътрудничество може да доведе до резултати под формата на победа. Играта предлага няколко различни режима, по време на които си поставяме различни цели за постигане.

отборна крепост 2
отборна крепост 2

Team Fortress 2

Warface (Изтегляне)

Друго заглавие, което препоръчваме, е Warface. Този път геймплеят се фокусира основно върху съвместната борба срещу изкуствения интелект.

Действието се развива в съвременния свят. Играчите могат да участват в схватки един срещу друг, но също и срещу компютърни опоненти в PvE режим.

Последният е за преминаване през местоположението и елиминиране на всички врагове. От време на време мини-бос очаква играчите. Има и специални операции, при които група войници отблъсква атаката на настъпващи вражески сили.

Всеки играч може да избере един от четири класа герои. Разделението е доста класическо и включва медик, снайперист, инженер и стрелец.

Купуваме нови оръжия за специална валута, налична в играта. Срещу истински пари получаваме достъп до кожи и оръжия на герои, както и до аукционната къща.

warface
warface

Warface

MechWarrior Online (Изтегляне)

Следващото предложение ще зарадва феновете на големите роботи. В MechWarrior Online играем ролята на пилот на огромен механизъм и се бием с други играчи.

Действието на играта се развива в далечното бъдеще, през 3049 година. Поради този факт, заглавието предлага много футуристични видове оръжия. Те могат да бъдат модифицирани, за да адаптирате вашия механизъм към стила, който ви подхожда най-добре.

Играта е тактическа. По време на схватки играчите работят заедно, за да елиминират противника. На бойното поле ще се използват няколко типа мехове. Това може да бъде разузнавач, щурмовик, защитник или командир.

Основното ядро на играта е безплатно, но потребителите могат да закупят специални пакети, които предоставят допълнителни оръжия за различни видове мехове. Възможно е също така да спечелите специална валута директно в играта, без да се налага да харчите истински пари.

mechwarrior онлайн
mechwarrior онлайн

MechWarrior Online

PlanetSide 2 (Изтегляне)

PlanetSide 2 е заглавие, създадено през 2012 г. Играта показва футуристичен конфликт между три фракции. Играчите могат да се присъединят към един от тях и да се състезават един срещу друг, докато наблюдават бойното поле от гледна точка на първо лице.

Основната задача на участниците в конфликта е да се бият за нови територии. До няколкостотин играчи могат да присъстват на картите едновременно. Можете да се придвижвате между отделни местоположения, като използвате системата за телепорт.

Заглавието предлага няколко класа герои, от които да избирате. Те включват войник с реактивен ранец, медик или дори инженер.

Основното ядро на играта е безплатно, но в играта има микроплащания.

планета 2
планета 2

PlanetSide 2

Blacklight: Retribution (Изтегляне)

Играчите също оценяват Blacklight: Retribution. В този случай се пренасяме в близкото бъдеще и играем като отряд командоси, състезавайки се с други потребители в режими като отборен смъртен мач, доминация или превземане на флага.

Специалната технология Hyper Reality Vision заслужава внимание. Позволява на играчите да виждат през стените за кратко време. В същото време други елементи на околната среда стават слабо видими. Използването на зрението се регулира от специална HRV лента.

Играчите печелят точки опит по време на схватки, които след това могат да бъдат изразходвани за нови джаджи, надстройки и външен вид на героя. Геймплеят също предлага възможност за управление на мощен механизъм.

Цялото нещо е обогатено с грабваща окото графика, генерирана от Unreal Engine 3. Геймплеят е напълно безплатен, но играчите имат достъп до микротранзакции, които дават, наред с други неща, бърз достъп до мощни оръжия.

черно светло възмездие
черно светло възмездие

Blacklight: Retribution

Популярна тема