Дънни платки с чипсет AMD B450. Класация на най-интересните модели

Съдържание:

Дънни платки с чипсет AMD B450. Класация на най-интересните модели
Дънни платки с чипсет AMD B450. Класация на най-интересните модели
Anonim
каква дънна платка b450
каква дънна платка b450

Препоръчани платки за AMD Ryzen 3000.

AMD през 2019 г. представи наистина страхотни процесори от серията AMD Ryzen 3000. Универсално топло приемане на новите системи от рецензентите доведе до огромен интерес към тях от страна на играчи, които искат да изградят своите първи или да подобрят текущия им компютър. Има доста причини да се радваме.

Вероятно най-голямото предимство на AMD процесорите е отлично съотношение цена-производителностПроизводителите на дънни платки също са изпълнили задачата и в допълнение към малко по-скъпите дизайни с чипсета X570 и X470, предлагат и малко по-достъпни платки, базирани на чипсет B450. Безспорното предимство на тези чипсети е фактът, че те са съвместими с процесори AMD Ryzen 1000 и AMD Ryzen 2000, но често „извън кутията“също и със системи AMD Ryzen 3000.

Знаем колко трудно е да намерите правилната дънна платка за вашия компютър - изборът е огромен. Ето защо ще ви помогне да вземете решение за покупка, представяйки шест решения, които смятаме за най-интересни. Всеки от вас със сигурност ще намери нещо интересно сред тях. В тази статия представяме най-ниските цени за всеки компактдиск, който сме намерили в магазини, проверени от нашите редактори.

MSI B450 Tomahawk Max

MSI B450 Tomahawk Макс
MSI B450 Tomahawk Макс

Цена: приблизително 439 PLN

Ето новата версия на албума, който спечели сърцата на потребители и рецензенти през 2019 г. Както всички дънни платки от серията MSI MAX, той е проектиран да поддържа най-новите процесори Ryzen. Производителят промени не само цветовете на радиаторите и използва нови чипове с флаш памет.

Достъпната платка има място за шест SATA порта, M.2 конектори или два модерни USB 3.1 порта. Платката изненадва с цената си със солидна захранваща секция, наличието на диагностични светодиоди, подсилени PCI-E Steel Armor гнезда с поддръжка на няколко GPU или ниска консумация на енергия. Всъщност потребителите може дори да се изкушат да овърклокнат.

Интегрираната звукова карта с звукова система Audio Boost работи изненадващо добре тук. За мнозина RGB подсветката ще бъде предимство, което ще изглежда страхотно в корпус с прозорец.

Популярна тема