ТОП 5 на най-добрите PDF редактори през 2020 г

Съдържание:

ТОП 5 на най-добрите PDF редактори през 2020 г
ТОП 5 на най-добрите PDF редактори през 2020 г
Anonim
програми за редактиране на pdf
програми за редактиране на pdf

Преглед на най-добрия софтуер за редактиране на PDF.

Търсите ли програма, която ще ви позволи лесно да редактирате PDF документ? Прегледахме най-популярните инструменти от този тип и избрахме тези, които смятаме, че заслужават най-голямо внимание. Разглеждаме техните функции, използваемост, яснота на интерфейса и съвместимост с операционни системи. Ето петте най-добри софтуера за редактиране на PDF.

Wondershare PDFelement

Основното предимство на PDFelement от Wondershareе лекотата на използване. Програмата предлага много функции и възможности, но ги представя в удобна за потребителя форма. Благодарение на това работата с този инструмент и преобразуването на PDF е изключително лесно, а не за писане - тривиално.

PDFelement ви позволява бързо да конвертирате PDF документи в други формати. Това включва файлове с документи Word, Excel, EPUB или RTFРазбира се, потребителите могат да създават свои собствени PDF файлове от нулата. Създадените по този начин документи са съвместими, inter alia, с популярната програма Adobe Reader.

2020-02-03 112123
2020-02-03 112123

PDFelement също е внедрил удобен и прозрачен редактор, с който можем бързо да променяме нашите PDF документи. Инструментът безпроблемно разпознава и обработва текст, изображения, връзки към страници, горни и долни колонтитули.

Когато редактира, потребителят може лесно да запази оригиналното форматиране на документа или да използва същия шрифт, който присъства във файла на други места. Редактирането е улеснено от интуитивен потребителски интерфейс, моделиран по модела на програмите от пакета Microsoft Office. Благодарение на това получаваме лесен и бърз достъп до най-важните функции, а работата на инструмента е очевидна от първото стартиране.

2020-02-03 112137
2020-02-03 112137

Друга полезна функция на PDFelement е разширеното разпознаване на текст (OCR) от сканирани документи и изображения. Програмата автоматично предлага да извърши този процес, когато разпознае съдържанието на екрана. Освен това поддържа много езици, което прави работата с документи още по-лесна.

PDFElement също е полезен за масова работа с файлове. Нищо не ви пречи да планирате масово преобразуване на вашите документи, тяхната оптимизация, водни знаци, криптиране или дори разпознаване на текст. Наличието на масова обработка на файлове значително спестява нашето време.

2020-02-03 112159
2020-02-03 112159

Програмата ви позволява да шифровате PDF документи, разбира се, така че достъпът до тях да е възможен само след въвеждане на парола. Възможно е да се предоставят по-малко привилегии (напр. само за коментиране) на други потребители или да се създаде цифров подпис. Имаше и функция за дефиниране на удобни форми с възможност за въвеждане на данни.

Wondershare PDFelement е наличен за потребители на Windows и MacOS. В момента можете да закупите Pro версията с 60% отстъпка на този адрес.

Adobe Acrobat Pro DC

Вероятно един от най-популярните софтуери за създаване и редактиране на PDF файлове. Той предлага много функции и възможности, но в същото време е един от най-скъпите инструменти от този тип - така че не всеки може да си ги позволи.

Adobe Acrobat е преди всичко мощен PDF редактор и това е, върху което се фокусират функциите на програмата. Потребителите могат да редактират текст, изображения, различни видове обекти и дори цели страници (набор). Освен това предлага лесен достъп до файловете, които създавате отвсякъде. Това е възможно благодарение на усъвършенстваната облачна интеграция. Голямото предимство на програмата е и съвместимостта на създадените документи с други програми.

Adobe Acrobat DC
Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat обаче може да изглежда малко сложен за по-малко опитните потребители. Може да отнеме известно време, за да научите интерфейса, въпреки че достъпът до най-важните функции е ясно видим. Най-големият проблем обаче може да бъде споменатата цена, която ще бъде непривлекателна за повечето домашни потребители и по-малки компании.

Nitro Pro

Nitro Pro се отличава от другите PDF редактори с удобната си работа, базирана на облак. Благодарение на това е възможна съвместна работа върху документ от няколко човека едновременно. Освен това основните функции, свързани с редактирането на PDF файлове, могат да се изпълняват директно в браузъра, без да се налага да стартирате настолното приложение.

Nitro Pro е страхотен не само за редактиране на документи, но и за създаване на формуляри, конвертиране на PDF файлове в други популярни формати - той поддържа над 300 от тях. Ние също така получаваме решения, свързани с защита на PDF файлове с парола, предоставяне на разрешения, редактиране или създаване на цифрови подписи. Интерфейсът, от друга страна, е вдъхновен от пакета Microsoft Office, който гарантира сравнително проста работа.

2020-02-03 112713
2020-02-03 112713

PDF архитект

PDF Architect също е интересно предложение за компании и домашни потребители. Позволява ви да закупите един от готовите пакети. Следователно функциите му могат да бъдат коригирани в зависимост от нашите нужди.

Потребителският интерфейс очевидно е базиран на добре познатата схема на Microsoft Office. Потребителите обаче могат да създават свои собствени персонализирани ленти с най-често използваните функции.

2020-02-03 112803
2020-02-03 112803

PDF Architect ви позволява лесно да редактирате PDF файлове и да ги конвертирате в един от над 300 поддържани формата. Възможно е също да работите върху сканирани документи и да правите бележки за колеги. В допълнение, създателите се погрижиха за масово преобразуване, сравнение на версии на документи, поддръжка на цифрови подписи, защита с парола и предоставяне на разрешения.

Microsoft Word

По-новите версии на един от най-популярните текстообработващи програми в света също предлагат възможност за лесно редактиране на PDF документи. Вярно е, че Microsoft Word е много ограничен в това отношение, но е напълно подходящ за бързо редактиране на PDF. Голямото предимство е фактът, че той вероятно вече е инсталиран на нашия компютър и повечето хора могат да го намерят бързо.

Струва си да запомните обаче, че Microsoft Word не предлага разширени функции, свързани с редактиране на PDF файлове. Понякога може да бъде и по-лошо при форматирането на такива документи и поддържането на тяхната последователност. Предимството обаче е, че не е необходимо да изучаваме нов инструмент за бързо редактиране на съществуващ PDF документ.

Популярна тема