Какъв смартфон до 1000 PLN? Представени модели (есен на 2021 г.)

Съдържание:

Какъв смартфон до 1000 PLN? Представени модели (есен на 2021 г.)
Какъв смартфон до 1000 PLN? Представени модели (есен на 2021 г.)
Anonim
ТОП10 най-добри смартфони до 1000 PLN 2021 г
ТОП10 най-добри смартфони до 1000 PLN 2021 г

Най-добрите модели на добра цена.

Доскоро, когато трябваше да похарчите 1000 злоти за смартфон, не можехте да очаквате чудеса, защото производителите ни предлагаха предимно модели с доста средни спецификации и в същото време остарели компоненти. За щастие всичко се променя и манталитетът на производителите също, така че през 2021 г., като разговорно напишете хиляда, можете да получите смартфон, който не само ще се справи с ежедневната задача, но и ще предложи добра производителност, че дори игрите ще бъдат възможни. правилно ниво.

Не само игрите се броят, следователно компаниите също се конкурират за потребителя с възможности за фотографиране, особено след тъмно, защото понякога през деня получаваме много подобно ниво. Друг важен аспект е опресняването на екрана, което през 2021 г. е най-малко 90Hz, за да се подобри допълнително отзивчивостта на смартфона.

За да намерим най-печелившите в лабиринта от всички налични модели, решихме да подготвим ТОП10 смартфона до 1000 PLNТова е субективно твърдение, така че ако решите, че има друг по-интересен смартфон в този ценови диапазон, споделете го в коментар.

POCO X3 PRO - купете от PLN 1069

1 xiaomi redmi note 8 pro
1 xiaomi redmi note 8 pro

Да, POCO X3 PRO леко надвишава приетия бюджет, но не може да липсва в този списък, защото е крал на доходността и демон на скоростта в ценовия диапазон до 1100 PLN.

Когато решите да закупите POCO X3 PRO, можете да сте сигурни, че изчислителната мощност за бърза и гладка работа няма да се изчерпи. Сърцето на този модел е Snapdragon 860 в комбинация с над средното количество RAM - 8 GB. Към това се добавя много бърза вътрешна памет UFS 3.1 с капацитет 256 GB. Тези компоненти означават, че никой друг смартфон от този списък дори не се доближава до него по отношение на производителност.

В допълнение, голям 6,77-инчов HDR10 LCD екран с FHD + резолюция (1080 x 2400 пиксела) и честота на опресняване от 120Hz прави изображението изключително гладко и игрите изглеждат феноменални.

И това не е краят на предимствата, защото смартфонът има и батерия с голям капацитет от 5160 mAh с 33W бързо зареждане, която предлага до два дни употреба. Като добавим към това: стерео високоговорители, NFC за безконтактни плащания или разумен набор от камери през деня (с поддръжка на запис в резолюции до 4K), получаваме изключително завършен смартфон.

Изглежда, че най-големият му недостатък е огромният надпис на задния панел, както и пластмасовата рамка на тялото. Мисля обаче, че за тези пари няма от какво да се оплаквате.

Популярна тема