Какъв смартфон до 1500 PLN? Препоръчани ТОП10 модела (есен 2021 г.)

Съдържание:

Какъв смартфон до 1500 PLN? Препоръчани ТОП10 модела (есен 2021 г.)
Какъв смартфон до 1500 PLN? Препоръчани ТОП10 модела (есен 2021 г.)
Anonim
ТОП 10 смартфона до 1500 PLN
ТОП 10 смартфона до 1500 PLN

Най-добрите модели на добра цена.

След като трябва да похарчите 1500 PLN за нов смартфон, можете да сте сигурни, че ще намерите нещо достатъчно добро, за да забравите за водещите предложения за близко бъдеще. Да, този модел няма да може да се мери с най-скъпите на пазара, но не всеки има нужда от такъв. По-важно е неговата работна култура да не предизвиква оплаквания и фотографските възможности да са на по-високо ниво, отколкото в случай на евтини устройства до 1000 PLN

На пазара има няколко модела, които ясно се открояват над конкуренцията, предлагайки уникални решения, като водоустойчива конструкция, много бързо зареждане, оптична стабилизация на основната камера или оригинален, макар и приятен за окото дизайн. Това са моделите, които ще намерите тук, защото те заслужават да бъдат купени.

Ето защо ви каня в ТОП10 смартфони до 1500 PLN, или по-скоро 1599 PLN, защото някои модели струват толкова много. Повярвайте ми обаче, че си струва да платите допълнително 99 PLN, още повече, че купувате смартфон за по-дълъг период от време. Това, разбира се, е субективно твърдение, така че можете спокойно да предложите друг модел, който смятате за интересен, но той не е тук.

Бих искал да добавя, че редът на смартфоните е до голяма степен случаен.

realme GT Master Edition - купете от PLN 1499

realme GT Master Edition
realme GT Master Edition

realme GT Master Edition (проверете прегледа) е най-добрият избор до 1500 PLN, защото е най-завършеното устройство, но това не означава, че е оборудвано с най-добрите решения. Това е просто модел с добре подбрани компоненти, затворени в калъф, стилистично напомнящ на куфар.

Бих искал да отбележа сега, че цената от 1499 PLN важи за вариант, оборудван с 6 GB RAM и 128 GB данни. Най-мощната версия е на цена от 1799 PLN.

Независимо дали решите да доплатите или не, ще получите смартфон с брилянтен Super AMOLED дисплей, характеризиращ се с FHD + резолюция (1080 x 2400 пиксела) и овърклокната честота на опресняване до 120 Hz. В допълнение, 6.43" екранът предлага красиви и сочни цветове, а интегрираният биометричен сензор и известията на празния екран определено са плюс.

За работата на този модел отговаря графичният чип Qualcomm Snapdragon 778G 5G (6 nm) с графичен чип Adreno 642L, работещ с 6GB високоскоростна RAM и 128GB памет за данни. Не забравяйте, че няма да можете да разширите последния, тъй като няма наличен microSD четец. Този комплект ще отговори на всички очаквания и ще предложи много гладка и в същото време бърза работа на realme GT Master Edition.

В случая на realme GT Master Edition не може да не споменем супер бързото зареждане с мощност от 65 W, което допълва батерията с капацитет от 4300 mAh за миг на око (30 минути).

Популярна тема