Defraggler 2.06.328 с подобрен алгоритъм за дефрагментиране

Defraggler 2.06.328 с подобрен алгоритъм за дефрагментиране
Defraggler 2.06.328 с подобрен алгоритъм за дефрагментиране
Anonim
Image
Image

Piriform, известен предимно от CCleaner, пусна нова версия на Defraggler 2.06.328, инструмент за дефрагментиране на твърд диск. Приложението ви позволява бързо да почиствате дялове. Програмата е напълно безплатна и не съдържа рекламни или шпионски елементи.

Defraggler има функции за сканиране на дискове за различни грешки. Поддържа файловата система FAT 32 и NTFS. С негова помощ можем да дефрагментираме избрани дялове, директории и файлове. Приложението е много лесно за използване и заема малко място на вашия твърд диск.

В най-новата версия на програмата към графика са добавени разширени опции и алгоритъмът за подреждане на файлове по време на дефрагментиране е подобрен. Добавена е възможност за активиране или деактивиране на разширението на обвивката. Освен това е отстранен проблемът с неочакваните сривове на приложението и са направени някои малки корекции на преведените текстове. Подобрен е и разделът за спиране на работа в прозореца на графика. Defraggler има нова функция, която ви позволява да зададете приложението като инструмент за дефрагментиране по подразбиране в операционната система Windows. Струва си да добавим, че графикът вече показва датата на последното стартиране на приложението.

Defraggler 2.06.328 е достъпен за изтегляне от Дефрагментиране на диска.

Популярна тема