FIFA 12: Значителни новости в режима на кариера

FIFA 12: Значителни новости в режима на кариера
FIFA 12: Значителни новости в режима на кариера
Anonim
FIFA 12
FIFA 12

Представители на екипа, работещ върху най-новата част от поредицата спортни игри FIFA, разкриха няколко факта за геймплея в режима на кариера. Според това, което казват служителите на студиото на EA Sports, то ще бъде обогатено с някои интересни елементи, които значително ще разнообразят играта.

Интересна новост е да бъде система, която позволява на виртуалните медии да коментират събитията, повлияни от нашите действия, постоянно. Един от примерите е контузия на играч, която ще доведе до медийни спекулации дали играчът ще се върне в игра, как това ще се отрази на резултатите на целия отбор и кой ще спечели най-много от подобно развитие на нещата.

Системата за трансфер на играчи също ще бъде значително разширена, което ще бъде повлияно от морала на играча. Той може да е недоволен от дейността на клуба и да иска да премине в друг отбор. Ще можете да изпращате и т.нар ловци на таланти, които ще търсят обещаващи играчи в съставите на "младите" отбори.

Това състояние на нещата отваря доста интересни възможности за играчи, които възнамеряват да играят FIFA 12. Перспективата за нови възможности означава, че може би ще получим продукт, който ще внесе свеж въздух във вече силно експлоатираната поредица.

Популярна тема