Arma II - безплатна версия през юни

Arma II - безплатна версия през юни
Arma II - безплатна версия през юни
Anonim
Image
Image

Bohemia Interactive обяви пускането на нова версия на своята водеща продукция, Arma II. Този път ще получим напълно безплатна компютърна игра, предназначена само за мултиплейър игри.

Продуцентът информира, че най-новата работа ще бъде напълно безплатна. Няма да включва микротранзакции или други скрити разходи. Онлайн версията на играта, в сравнение с изданието в кутия, ще бъде лишена от поддръжка за индивидуални модификации, HD графика и кампания за един играч. Вероятно в новата игра ще получим около 300 вида оръжия, превозни средства и единици. В допълнение, всички схватки ще се играят на специални сървъри, поддържащи онлайн игри за над 50 души. Играчите ще могат да създават свои собствени карти и сценарии.

Arma II е продължение на един от най-популярните тактически шутъри. Действието се развива в близко бъдеще в измислената страна Чернарус. Играта се отличава от конкурентните заглавия, характеризира се със сравнително високо ниво на реализъм на бойното поле. Онлайн версията на Arma II ще бъде достъпна този месец. Междувременно разработчиците на играта пуснаха първия официален трейлър на предстоящата продукция.

Популярна тема