Конкурс - ще бъде спечелен Advanced SystemCare PRO

Конкурс - ще бъде спечелен Advanced SystemCare PRO
Конкурс - ще бъде спечелен Advanced SystemCare PRO
Anonim
Image
Image

Заедно с IObit ви каним да участвате в състезанието Advanced SystemCare PRO. Участниците ги очакват атрактивни награди - 50 пълни лиценза за разширената PRO версия на софтуера Advanced SystemCare, която се използва за оптимизиране и почистване на Windows

Разбира се, за да спечелите лиценза, трябва да отговорите на въпроса за състезанието. Играта продължава от 10 юни до 26 юни 2011 г. Тегленето на наградите ще се извърши в рамките на 7 дни след приключване на състезанието, а списъкът на печелившите ще бъде публикуван на сайта на състезанието. Добре дошли!

Има 50 лиценза за Advanced SystemCare PRO, които чакат състезателите. Този тип програма ще бъде полезна на всеки компютър. Той оптимизира и почиства операционната система и има над 20 избрани инструмента за задълбочена поддръжка на Windows. Модулът Quick Care ще ви помогне да извършите основни стъпки за оптимизация: бързо търсене на зловреден софтуер, поправка на системния регистър, поправка на преки пътища, почистване на лични данни и изтриване на ненужни файлове. От своя страна в модула „Пълна грижа“допълнително получаваме пълно сканиране на злонамерен софтуер, защита срещу шпионски софтуер, сканиране на грешки на твърдия диск, дефрагментиране на дискове и отстраняване на пропуски в сигурността на инсталираните програми. Софтуерът Advanced SystemCare също така предлага режим Turbo, за да направи компютъра ви да работи по-бързо. Оптимизацията идва с цената на деактивиране на определени функции в Windows, които в повечето случаи не се използват и натоварват компютъра.

Популярна тема