Tomahawk 0.1 Beta с обновен интерфейс

Tomahawk 0.1 Beta с обновен интерфейс
Tomahawk 0.1 Beta с обновен интерфейс
Anonim
Image
Image

Излезе нова версия за разработка на мултиплатформения мултимедиен плейър - Tomahawk 0.1. Програмата е идеална за търсене и възпроизвеждане на материали, публикувани на различни уебсайтове (YouTube, Twitter, Jabber).

В най-новата версия потребителският интерфейс е обновен чрез добавяне на нов изглед на песни в библиотеката. Освен това екранът за конфигурация е подобрен и е добавена възможност за възпроизвеждане на песни от популярни уебсайтове - Last.fm, Jamendo или Spotify. Поправихме проблем, при който песните не можеха да се възпроизвеждат, ако бяха премахнати от плейлиста.

Добавена поддръжка за XSPF формат и SOCKS5 прокси поддръжка. Грешките, които възникват при възпроизвеждане на която и да е песен от уеб браузър, също са коригирани. Друга новост е възможността за автоматично попълване на данни за песните, пуснати в станцията или от списъка. Има нов дървовиден режим, който ви позволява да преглеждате и възпроизвеждате всяка колекция, а също така ви позволява да показвате обложки на албуми заедно със списък с песни. Tomahawk за Mac OS X има ново меню с действия за минимизиране и мащабиране.

Tomahawk 0.1 Beta е достъпна за изтегляне за Windows, Linux и Mac OS X.

Популярна тема