The Witcher сезон 2 на новия тийзър. Той изобразява битката на Гералт с чудовището

Съдържание:

The Witcher сезон 2 на новия тийзър. Той изобразява битката на Гералт с чудовището
The Witcher сезон 2 на новия тийзър. Той изобразява битката на Гералт с чудовището
Anonim
netflix wismin 2 сезон 1
netflix wismin 2 сезон 1

Премиерата наближава.

The Witcher току-що получи още един тийзър. Клипът, публикуван от платформата Netflix, представя битката на Гералт с огромен водовъртеж. Всичко това се случва в горски пейзаж и изглежда наистина прилично.

The Witcher - пуснат е нов трейлър за сезон 2

Премиерата на втория сезон на сериала The Witcher ще се състои на 17 декември Така че не е изненада, че Netflix отделя все повече и повече средства за популяризиране на предстоящите епизоди. Досега видяхме, наред с други , няколко трейлъра заи редица снимки от снимачната площадка. Запознахме се и с ключовата информация за сюжета и подхода на създателите към самата производствена формула.

Все още има много неизвестни и феновете с нетърпение очакват нови новини относно сериала. Е - не е нужно да търсите твърде далеч за това. Netflix току-що публикува кратък тийзър на втория сезон, където можем да видим няколкосекундна битка между Гералт и ново чудовище - viii

Горският пейзаж добавя много атмосфера към сцената, но общността веднага забеляза няколко други елемента. Разбира се, говорим за оранжевия светещ меч (кой знае, може би това е масло, което променя свойствата на оръжието?) И знака Quen, използван от вещица, който причинява създаването на магическа защитна бариера, която блокира вражески атаки.

Цялото нещо изглежда наистина интересно, но не можете наистина да го прецените въз основа на толкова кратък клип. Единственото разумно решение е да изчакаме 17 декември, когато всички епизоди от втория сезон на сериала Witcher ще се появят в платформата Netflix.

Дотогава обаче вероятно ще имаме поне още няколко трейлъра и рекламни материали.

Популярна тема