Малките смартфони Xperia ще се появят след празниците

Малките смартфони Xperia ще се появят след празниците
Малките смартфони Xperia ще се появят след празниците
Anonim
Image
Image

Линията смартфони Sony Xperia ще бъде разширена, за да включва няколко по-малки модела. Според доклада на Engadget Sony Ericsson току-що разкри плановете си да пусне смартфоните Xperia Mini и Xperia Mini Pro. И двете версии ще работят с най-новата версия на операционната система Android 2.3 Gingerbread и ще бъдат оборудвани с 1GHz процесор Qualcomm Snapdragon.

Xperia Mini ще има три-инчов сензорен екран, който ще ви позволи да използвате всички приложения от Android Market. Това ще бъде най-малкият Android смартфон, който ще ви позволява да записвате видео с HD качество и да правите снимки с 5 MPx камера. Xperia Mini Pro ще бъде оборудван с плъзгаща се клавиатура. Бизнес потребителите ще могат да синхронизират своята поща и календар на новия телефон. Както Xperia Mini, така и Mini Pro трябва да бъдат пуснати в световен мащаб след празниците през 2011 г.

Линията телефони Xperia включва смело обявения смартфон Sony Xperia Play, известен още като "PlayStation Phone". Първите прегледи обаче не потвърдиха ентусиазма на издателите, а проблемите с доставчика накараха пускането да бъде отложено на много пазари. Ще бъде ли подобно в случая с малките смартфони Xperia?

Популярна тема