Yarvik Tablet: Компактен размер и достъпна цена

Yarvik Tablet: Компактен размер и достъпна цена
Yarvik Tablet: Компактен размер и достъпна цена
Anonim
Image
Image

Най-новият мултимедиен таблет от Yarvik току-що излезе на полския пазар. Устройството е оборудвано със седем инчов сензорен екран, операционна система Android и 4 GB вградена памет (разширяема с MicroSD карти). Основните му предимства са гъвкавост, малки размери и достъпна цена - 499 PLN.

Yarvik 7 "е перфектно устройство за хора, които искат да имат постоянен, удобен достъп до интернет (напр. сайтове за социални мрежи, новинарски сайтове, уебсайтове с филми) и мултимедия - таблетът ще бъде перфектен като аудио и видео плейър, електронен четец - книги, преносима игрова конзола и др. Най-новият продукт на Yarvik е оборудван с издръжлив сензорен екран с диагонал 7 инча и резолюция 800 x 480 пиксела. Устройството се управлява и с ергономично разположени функционални бутони и колелце за превъртане, които позволяват лесна и бърза навигация в менюто и стартиране на отделни функции/приложения

Освен това таблетът разполага с 4 GB вътрешна памет. Ако обаче това не е достатъчно, за да побере всичките ви снимки, видеоклипове и други файлове, капацитетът за съхранение може да се увеличи с помощта на MicroSD карти. Сензорът за позиция също е полезна функция, докато процесорът с тактова честота 600 MHz и 256 MB RAM осигуряват ефективна и ефективна работа. Конфигурацията е завършена, наред с други, от WiFi модул, вградени стерео високоговорители, както и miniUSB и USB портове (благодарение на които е възможно например да свържете USB флаш устройство).

Устройството работи с операционна система Android 2.1 (Eclair), която ви позволява да инсталирате допълнителни приложения (напр.в. игри, помощни програми и др.). Разбира се, таблетът е снабден с богат набор от софтуер по подразбиране – вкл. уеб браузър, преглед на снимки, календар или аудио/видео плейър.

Малкият размер на таблета (120 x 197 x 13,3 mm) и ниското тегло (375 g) означават, че устройството винаги може да се носи със себе си - лесно се побира във всяка чанта или по-голям джоб. Вградената батерия осигурява достатъчно енергия за 4 часа гледане на филми и до 14 часа възпроизвеждане на музика. Препоръчителната цена на дребно на устройството, което е покрито от двугодишна гаранция, е 499 PLN.

Популярна тема