Huawei P30 Pro идва скоро с важна актуализация

Съдържание:

Huawei P30 Pro идва скоро с важна актуализация
Huawei P30 Pro идва скоро с важна актуализация
Anonim
huawei p30 pro emui 12
huawei p30 pro emui 12

Идва нов EMUI.

Huawei P30 Pro все още е изключително популярен смартфон в Полша, дори след около 2,5 години от премиерата му. Има много причини за това. Това беше преди всичко последният флагман на Huawei, който дебютира с Google Mobile Services на борда. В допълнение, оборудването получи ефективен процесор, хубав екран и пълен набор от задни камери, които могат да правят снимки, които могат да се харесат и до днес. Аз лично съм собственик на това устройство и се радвам да информирам другите потребители, че скоро ще получат важна софтуерна актуализация за него.

EMUI 12 за Huawei 30 Pro с началото на 2022 г

Бета тестовете на софтуера EMUI 12 за смартфона Huawei P30 Pro са в ход от средата на ноември тази година. През декември те бяха разширени и в други страни, включително Германия, което означава, че производителят се подготвя все по-интензивно да пусне стабилната си версия. Това е планирано за януари 2022 г. Значителна актуализация на наслагването на Huawei ще получи и смартфоните Huawei P30, както и устройствата от сериите Huawei P20, Mate 20 и Mate 10, но това ще бъде малко по-късно.

Въпреки че Huawei P30 Pro все още е базиран на стария Android 10, чрез EMUI наслагването той получава функции от по-новите версии на системата. EMUI 12, за разлика от EMUI 11, съдържа много опции от новата HarmonyOS, която е отговорът на Huawei на Android.

Прочетете също: Знаем кои смартфони на Huawei ще получат EMUI 12

emui 12
emui 12

Какво е новото в EMUI 12?

EMUI 12 е преди всичко освежен външен вид на цялата система. Интерфейсът на приложението, иконата и шрифта е актуализиран, а лентата за известия е напълно преработена, която вече е отделна от контролния панел. Ще има и нови анимации и възможност за персонализиране на шрифтове.

Добавена е и функцията Device +, която ще ви позволи лесно да се свързвате с други близки устройства на Huawei, например за споделяне на вашия екран или файлове. Huawei може да се похвали и с по-голяма сигурност на всички данни, съхранявани на смартфона. Благодарение на по-доброто сътрудничество между устройствата ще бъде възможно да използвате лаптоп за отключване на смартфон или часовник за потвърждаване на самоличността на потребителя.

Популярна тема