Realme GT 2 Pro - дата на пускане на флагмана

Съдържание:

Realme GT 2 Pro - дата на пускане на флагмана
Realme GT 2 Pro - дата на пускане на флагмана
Anonim
realme GT 2 Pro
realme GT 2 Pro

Началото на 2022 г. ще бъде пълно с премиери на мобилния пазар. Смартфони с Snapdragon 8 Gen 1процесор - най-новият и най-ефективен SoC чип в предложението на Qualcomm ще дебютира на пазара.

realme току-що обяви, че моделът GT 2 Pro ще дебютира на китайския пазар на 4 януари. Производителят подчертава, че това ще бъде "първият премиум флагман в историята на марката".

realme GT 2 Pro 103528
realme GT 2 Pro 103528

realme GT 2 Pro - какво знаем за него?

realme GT 2 Pro е първото устройство от серията GT 2, планирано за следващата година, и най-амбициозното от всички предизвикателства на realme. Целта е да въведе realme в сегмента на "superflags" - изключително иновативни смартфони, предлагащи най-висока производителност и в същото време насочени към най-взискателните потребители.

realme отново покани майстора на индустриалния дизайн, Наото Фукусава. Производителят подчертава, че realme GT 2 Pro е вдъхновен от концепцията за устойчиво развитие и екология, която е затворена в уникалната концепция на Paper Tech Master Design. Директното вдъхновение за корпуса на устройството от биополимер е хартиен лист - чист, естествен и рециклируем.

realme GT 2 Pro 103619
realme GT 2 Pro 103619

Сред интересните решения, които ще дебютират на борда на realme GT 2 Pro, ще има фото модул, оборудван с ултраширокоъгълен обектив със зрително поле до 150 °. Смартфонът ще предлага и разширени комуникационни възможности, благодарение на използването на 12 многопосочни клетъчни мрежови антени (HyperSmart) и интегрирането на Wi-Fi усилвател на сигнала и ново поколение NFC модул в устройството.

Популярна тема