Безплатно записване с Hamster Free Burning Studio

Безплатно записване с Hamster Free Burning Studio
Безплатно записване с Hamster Free Burning Studio
Anonim
Image
Image

Софт компанията HAMSTER пусна пробна версия на безплатния софтуер за запис на данни Hamster Free Burning Studio. Програмата се характеризира с прост интерфейс и разполага с всички необходими функции, включително запис на Blu-ray, DVD и CD носители

Hamster Free Burning Studio автоматично открива типа и капацитета на диска и определя максимално разрешената скорост на запис. Въз основа на тази информация, той показва процента пълен диск и ви позволява да почистите диска, за да запишете цялата му повърхност. Програмата извършва най-често необходимите операции с оптични дискове: запис на данни, архивиране на данни, създаване на музикални дискове и клониране на Blu-ray, DVD и CD дискове.

Приложението работи в опростен "Компактен режим" и разширен "Пълен режим". Можете да направите работата си с Hamster Free Burning Studio по-приятна, като изберете най-подходящата цветова схема.

Въпреки бета версията на програмата, тя е стабилна и е отлична алтернатива на платените приложения за запис на дискове. Най-новата версия на Hamster Free Burning Studio 1.0.9.9 Beta за Windows е достъпна за изтегляне в раздела за записване.

Популярна тема