Dying Light 2 чупи рекорди за популярност в Steam

Съдържание:

Dying Light 2 чупи рекорди за популярност в Steam
Dying Light 2 чупи рекорди за популярност в Steam
Anonim
dying light 2 steam запис
dying light 2 steam запис

Премиерата се оказа успешна.

Петъчният дебют на Dying Light 2 може да се счита за успешен. Продукцията се продава наистина добре, както се вижда от класацията на бестселърите в платформата Steam. Оказва се, че полското заглавие заема… шест от десет налични места там. Как е възможно това?

Dying Light 2 в списъка на бестселърите

Изминаха няколко дни от премиерата на Dying Light 2- една от най-очакваните игри на 2022 г. Още преди това събитие ви информирахме за първите ревюта на продукцията, които се оказаха оптимистични. Самите играчи също са доволни, но има много негативни мнения относно множество грешки или проблеми със сигурността на Denuvo.

Това не променя факта, че Dying Light 2 се продава много добре. Нямаме конкретни данни за закупените копия, но определен ориентир е списъкът с бестселъри на Steam, който е достъпен всеки понеделник. Последният списък изглежда доста необичаен, защото цели шест позиции са заети от най-новата игра на Techland

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Това състояние на нещата се дължи на факта, че не всички версии на Dying Light 2 имат един и същ код в базата данни на Steam. И така, не само изданията Deluxe и Ultimate се броят отделно, но също и, например, немското издание на заглавиетоВсичко изглежда се продава наистина добре, защото всеки вариант на продукцията беше включен в списъка с хитове миналата седмица.

Това обаче не е краят на добрите новини. Dying Light 2 също е на върха, когато става дума за брой хора, които играят по всяко време. Рекордът беше поставен в неделя, когато играта беше стартирана от 274 983 потребители едновременноСега средно около 170 000 играят. хората. Също впечатляващо!

Techland има причини да бъде щастлив, но разработчиците все още имат много работа за вършене. Играчите изискват корекции и изясняване на ситуацията с Denuvo. Изглежда обаче, че най-накрая имаме наистина успешна полска игра. Страхотно!

Популярна тема