Google TV безплатно за разработчици

Google TV безплатно за разработчици
Google TV безплатно за разработчици
Anonim
Image
Image

Google TV вече надхвърли рамките на проекта и всъщност работи. Статистиката за продажбите все още не е известна, но е вероятно интересът към новия продукт на Google да е подобен на началото на Android, което отне време, преди продажбите да тръгнат окончателно. Необходими са повече приложения и устройства, адаптирани към новата технология. Ето защо Google раздава устройства на разработчиците безплатно, насърчавайки ги да действат.

Вчера в блога на Google можете да прочетете изявление относно действието за раздаване на 10 000 броя на програмисти. Кампанията започна завчера на конференцията Adobe MAX, на която Google раздаде 3000 устройства. През следващите седмици компанията ще разглежда форума на Google Code в търсене на програмисти, които се интересуват от разработването на приложението на новата платформа. Можете да регистрирате участие и на специално подготвен формуляр

Google насърчи в своя блог, като каза, че най-доброто нещо за Google TV е, че дори създателите му не знаят кое е най-доброто. От потребителите и разработчиците на софтуер зависи да открият предимствата на Google TV. Устройството, разпространявано от компанията от Mountain View е Logitech Revue. Пазарната му цена е $300.

Заслужава да се отбележи, че Google насърчава създаването на уебсайтове, оптимизирани за Google TV, не само създаването на самите приложения.

Популярна тема