NOOKcolor: Нов електронен четец с Android

NOOKcolor: Нов електронен четец с Android
NOOKcolor: Нов електронен четец с Android
Anonim
Image
Image

Въпреки че пълната оценка на устройството може да си позволим едва след първите коментари на клиентите, можем да кажем няколко думи за новия електронен четец NOOKcolor. Устройството е леко и компактно (както подобава на електронна книга) – много по-леко от iPad. Потребителите на Android ще бъдат недоволни, че устройството не поддържа Android App Store, но това е умишлено решение на производителя на устройството, Barnes & Noble.

Новият електронен четец струва $249, което е половината от цената на iPad. Не трябва обаче да очаквате NOOKcolor да бъде компютър. Това устройство е оборудвано с B&N софтуер и със сигурност не може да се превърне в пълноценен компютър.

Image
Image

NOOKcolor, Читателите на вестници и книги в чужбина, благодарение на новото устройство, имат достъп до 2 милиона заглавия, възможността да сърфират в мрежата, да използват сайтове за социални мрежи и да слушат музика. Nook Color има 7-инчов сензорен екран, който показва ярки цветове. Висококачественият дисплей на устройството дължи името си. Кога ще се появят нови електронни четци с опция за полска литература у нас? Трудно е да се каже.

По-долу е видео, представящо устройството:

Популярна тема