Наличен Paint Shop Pro Photo X3

Наличен Paint Shop Pro Photo X3
Наличен Paint Shop Pro Photo X3
Anonim
Image
Image

Повече от две години след пускането на последната версия, Corel разкри следващото издание на софтуер за обработка на снимки. Paint Shop Pro Photo X3 предлага професионални инструменти за редактиране, организиране, създаване на проекти, споделяне и сега също създаване на HD слайдшоу бързо и лесно.

Изцяло новата RAW Image Lab и лесната пакетна обработка го правят единственият усъвършенстван софтуер за редактиране на снимки, който предлага опции за управление и споделяне на снимки, арт проекти и дори възможността за създаване на HD слайдшоута в един пакет.

PaintShop Photo Pro X3 е най-добрият начин за модифициране на снимки и създаване на професионално изглеждащи снимки. Сега с цялостна поддръжка на RAW файлове, тази програма за редактиране на снимки ви позволява да управлявате, коригирате, редактирате и споделяте вашите цифрови снимки - всичко на едно място. Новите инструменти за управление на снимки ви помагат да организирате, оценявате, маркирате и сортирате снимки още по-бързо. С помощта на подобрената Express Lab можете да правите автоматични корекции на вашите снимки, докато разширените опции ви дават пълен контрол върху всеки аспект на редактирането. Можете да публикувате работата си във Flickr, Facebook и YouTube, да създавате страхотни фотоалбуми и проекти, да отпечатвате, да споделяте по имейл или да архивирате на диск. В един цялостен пакет имате достъп до пълния набор от функции.

Подробен списък с нови продукти е достъпен на уебсайта на производителя. Софтуерът работи правилно под Windows 7, Vista и XP. Всички потребители, които искат да видят най-новото издание на Paint Shop Pro Photo X3, могат да изтеглят безплатна пробна версия. Той е напълно функционален за 30 дни.

Популярна тема