Мобилната офанзива на Microsoft?

Мобилната офанзива на Microsoft?
Мобилната офанзива на Microsoft?
Anonim
Image
Image

Първият официален анонс на Windows Mobile 7 ще се появи следващия месец на Световния мобилен конгрес. Спекулациите продължават от дълго време.

Последните доклади на CNET News показват, че Microsoft възнамерява да финализира системния код това лято, така че производителите да могат да въведат Windows Mobile 7 на устройства преди края на тази година. Компанията от Редмънд все още отказва да коментира Windows Mobile 7, но в януарското интервю Роби Бах каза, че Microsoft ще има какво да каже за бизнес телефоните по време на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Допълнителни спекулации съобщават, че с премиерата на Windows Mobile 7 ще има напълно нови устройства, базирани на тази платформа за индивидуални клиенти. Говорим преди всичко за телефон, изграден на базата на плейъра Zune, който трябва да бъде оборудван с множество мултимедийни приложения. Скоро ще стане ясно дали някои от сигналите са верни. Световният мобилен конгрес в Барселона ще се проведе от 15 до 18 февруари.

Windows Mobile 7 може да помогне на Microsoft да си върне изгубения пазар на смартфони, който сега все повече се превзема от Apple и Google. Новата мобилна система от Редмънд трябва да се окаже наистина революционна и да е в крак с конкуренцията, за да бъде успешна на труден пазар.

Популярна тема