Office 2010 Starter Beta е налична

Office 2010 Starter Beta е налична
Office 2010 Starter Beta е налична
Anonim
Image
Image

В средата на ноември Microsoft започна да се регистрира за отворената бета програма Microsoft Office Starter 2010. Потребителите, които са попълнили анкетата и са били квалифицирани за тестовете, току-що получиха възможност да изтеглят безплатната версия на пакета.

Microsoft Office Starter 2010 Beta се предлага от Microsoft Connect. Софтуерът е съвместим с Windows Vista SP1 и Windows 7. По-стари версии на Windows, включително XP, не се поддържат. Пакетът включва Microsoft Word за начинаещи и Microsoft Excel за начинаещи. Текстовият редактор на Word включва всички необходими функции, включително форматиране, проверка на правописа, персонализиране на страници, диаграми, полета, WordArt и др. Документите могат да се отварят и записват в много популярни формати (DOC, DOCX, PDF, ODT и др.). Електронната таблица на Excel също е напълно функционална - позволява ви да създавате формули, да вмъквате обекти или да форматирате данни. Интерфейсът на двете програми е съвместим с Microsoft Office 2010.

Характерен елемент на изданието Starter е страничната лента, разположена от дясната страна на прозореца на програмата. Лентата съдържа полезни връзки към безплатни шаблони или клипарти, както и рекламно пространство и текст, информиращ за възможността за закупуване на пълната версия на Microsoft Office.

За да участвате в бета тестовете на Microsoft Office Starter 2010, трябва да попълните анкета на уебсайта на Microsoft.

Популярна тема