Корекция на стабилност и надеждност за Windows 7

Корекция на стабилност и надеждност за Windows 7
Корекция на стабилност и надеждност за Windows 7
Anonim
Image
Image

Microsoft пусна актуализация за подобряване на производителността и надеждността на Windows 7 и Windows Server 2008 R2. Налични са корекции както за 32-битови, така и за 64-битови машини.

Производителят информира, че елиминираните грешки са открити благодарение на докладите на потребителите, използващи услугата за докладване на грешки и услугите за поддръжка на клиенти на Microsoft. Първата актуализация се отнася за PDF документи, създадени с Microsoft Office 2007. PDF файлът на екрана се показва правилно, но някои комбинации от знаци са деформирани при печат. Calibri, Cambria, Courier New и Gabriola са засегнати. Допълнително елиминирани грешки: грешка след свързване на външен монитор към компютъра - Windows 7 показва черен екран след възобновяване от хибернация, грешка в Windows Media Center (компонент на системата за спешно предупреждение), грешка при възпроизвеждане на някои мултимедийни файлове в Windows Media Player, когато е работи през Internet Explorer, грешка при събуждане от хибернация 32-битови системи без разширение на физически адрес и т.н.

Подробно описание на грешките можете да намерите на уебсайта за техническа поддръжка на Microsoft. Инсталационните програми за актуализация KB974431 са налични за изтегляне за Windows 7 (32-битов), Windows 7 (64-битов) и Windows Server 2008 R2 (64-битов).

Популярна тема