Acronis Backup & Recovery 10 на полски

Acronis Backup & Recovery 10 на полски
Acronis Backup & Recovery 10 на полски
Anonim
Image
Image

Acronis представя продукти от семейството Acronis Backup & Recovery 10 на полски език. Това е ново поколение софтуер за архивиране и възстановяване след бедствие, който съчетава дедупликация на данни, работа във физическа и виртуална среда и централизирано управление.

Acronis Backup & Recovery 10 представлява следващото поколение софтуер, базиран на патентованите от Acronis технологии за изображения на дискове и възстановяване от надраскване. Новата линия заменя фамилията Acronis True Image продукти за бизнес приложения. Досега системите за дедупликация на данни бяха запазени за големи предприятия поради високата им цена - Acronis Backup & Recovery 10 предлага решение, достъпно за компании от всякакъв размер. Модулът за дедупликация на данни ви позволява да намалите количеството на съхранените данни с до 90 процента, като елиминирате архивирането на идентични файлове. В резултат на това той позволява по-добро използване на инфраструктурата за съхранение и увеличаване на нейния капацитет без необходимост от закупуване на допълнителен хардуер.

Acronis Backup & Recovery 10 ви позволява да архивирате и възстановите системата до състоянието, в което е била преди повредата в средите на Microsoft Windows и Linux - на сървъри и работни станции. Това се отнася както за възстановяване на съдържанието на твърдия диск, включително операционната система, така и за възстановяване на отделни персонализирани приложения, актуализации, настройки или файлове. Благодарение на новите функционалности, програмата позволява на компании от всякакъв размер да автоматизират процесите на архивиране и възстановяване след бедствие във физически и виртуални среди. Той също така включва способността за лесно преместване на системи между физическа и виртуална среда.

Acronis Backup & Recovery 10 работи с виртуални среди: VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer и Parallels. За VMware ESX и Microsoft Hyper-V сървъри виртуалните среди могат да бъдат архивирани без инсталиране на отделни агенти на всяка виртуална машина.

Продуктите от фамилията Acronis Backup & Recovery 10 PL се предлагат от дистрибуторите на Acronis Полша: Alstor и Itxon. Препоръчителните цени варират например от 67 евро (около 280 PLN) за Acronis Backup & Recovery 10 Workstation до 1070 евро (около 4500 PLN) за Acronis Backup & Recovery 10 Advanced Server. Цената на допълнителните модули зависи от вида на лиценза. Повече за фамилията продукти Acronis Backup & Recovery 10 можете да намерите на уебсайта на производителя.

Популярна тема