Балмър: Windows 7 означава големи спестявания за компаниите

Балмър: Windows 7 означава големи спестявания за компаниите
Балмър: Windows 7 означава големи спестявания за компаниите
Anonim
Image
Image

Стив Балмър, президентът на Microsoft, по време на срещата с предприятия в Лондон каза, че благодарение на Windows 7 компаниите могат да спестят до 450 PLN годишно на един компютър.

Не е известно откъде идват изчисленията на Балмър, но той твърди, че всичко е благодарение на технологиите, предлагани от Windows 7, а именно усъвършенствано пестене на енергия, по-ефективно изпълнение на задачи и подобрена защита срещу заплахи. Целият бизнес сектор ще спечели от въвеждането на Windows 7, защото новата система е модерна, ефективна и икономична. Британските компании, които са решили да преминат към новата платформа, включват Aston Martin, BAA, BT, Camden Council и Warwickshire County Council.

Участниците в конференцията, по време на която бяха представени Windows 7 и Windows Server 2008 R2, също обсъдиха лошото приемане на Vista. Стив Балмър каза, че се надява на по-добро приемане на Seven в сравнение с неговия предшественик.

Шефът на концерна Redmond оцени негативно исканията на бизнес общността относно опростяването на системата за лицензиране. Големите промени биха донесли повече вреда, отколкото полза, поради което Microsoft не планира революционни реформи в близко бъдеще. Балмър обеща да направи малки подобрения в избрани точки за лицензиране.

Популярна тема