Microsoft Ignition

Microsoft Ignition
Microsoft Ignition
Anonim
Image
Image

Новата програма на Microsoft е насочена към популяризиране на по-малко известни артисти пред по-широка публика. Действието, наречено Ignition, е да представи артисти и техните произведения чрез набор от услуги, контролирани от Microsoft, включително MSN, Xbox Live и Zune. Подготвените по този начин промоции ще продължат цял месец.

Агенция Ройтерс споменава, че първият участник в програмата е британската група Maximo Park. Компанията пуска първия й сингъл безплатно в музикалната услуга Zune Marketplace, музикалното видео е достъпно в Xbox Live Marketplace и се предава поточно в MSN. Други промоционални добавки, предлагани от Microsoft, включватв. Специален уебсайт, възможност за слушане на най-новите записи, но също и материали, изготвени от артисти, списъци със записи или продукции „зад албума“с допълнителни коментари от музиканти за тяхната работа и нейните плодове.

За да увеличи привлекателността на такива материали, Microsoft трябва да изисква ексклузивност върху тях.

Програмата Ignition е съвкупност от различни видове дейности в областта на музиката, предприети от Microsoft през последния период, свързани, наред с други, с въвеждането на медийния плейър Microsoft Zune. Ignition обаче не е предназначен да замени вашите съществуващи програми. Инициативата е предназначена да се превърне във водеща оферта, предоставяща възможност за достигане до 30 милиона редовни потребители на услугите MSN, Xbox и Zune.

Популярна тема