Премиера на iPhone

Премиера на iPhone
Премиера на iPhone
Anonim
Image
Image

Премиерата на дългоочаквания продукт на Apple се състоя в чужбина. IPhone е мобилен телефон със сензорен интерфейс. Както беше обявено от производителя, iPhone трябва да задоволи както потребителите, които ценят техническите иновации, така и тези, които обръщат внимание на външния вид.

Преди премиерата беше горещо, няколко дни в медиите имаше информация за опашката до магазина на Apple на Пето авеню в Ню Йорк, която вече беше създадена 4 дни преди датата на пускане на устройството.

Интересното е, че дистрибуторът на iPhone използва доста противоречиво решение - ексклузивност за продажба за един телекомуникационен оператор за пет години. За да станете собственик на устройството, трябва да подпишете абонаментен договор с оператора за 2 години, американците вече са намерили начин да заобиколят това ограничение.

iPhone не е толкова революционен, колкото твърди неговият производител Apple. Вече има устройства на пазара, които поддържат сензорен интерфейс и имат по-добри цифрови камери, по-бързо предаване на данни и по-усъвършенстван софтуер.

В момента устройството се предлага само в чужбина, премиерата в Европа е насрочена за края на годината, но не се знае дали ще се появи, както е планирано.

Препоръчваме видеоклип, показващ възможностите на iPhone:

Популярна тема