5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата299]

Съдържание:

5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата299]
5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата299]
Anonim
Приложения на седмицата299
Приложения на седмицата299

Каним ви в следващата част от нашата поредица от нови и интересни игри и приложения за Android.

Тази седмица ви представяме модерен инструмент за подпомагане на правилната хидратация, заглавие, пълно със съвети от физиотерапевти, както и интересно приложение, което улеснява въвеждането на положителни навици. Мобилните играчи ще могат да опитат силите си в креативна симулационна игра и оригинално заглавие за релаксация.

Напомняне за вода

Цена: 0 PLN / Покупки в приложението / Продукти в приложението: 1.3.5 / Android: 5.0 и по-нови

Водно напомняне
Водно напомняне

Модерно средство подпомагащо правилната хидратация на организма. Отличава се с атрактивна визуална настройка и удобно въвеждане на изпити количества чрез плъзгачи. Приложението изчислява нашите дневни нужди от вода, напомня ни да напояваме и предлага автоматични калкулатори за водно съдържание за популярни напитки.

Статистиката за хранителните вещества, консумирани през деня, е допълнително предимство.

Водно напомняне
Водно напомняне

Moje Fizjo Plus

Цена: 0 PLN / Android: 4.4 и по-нова

опа Fizjo Plus
опа Fizjo Plus

Интересно приложение, подготвено от НЗОК. Предназначен е за хора, които се борят със заболявания на гръбначния стълб, раменете или бедрата. Предлага набор от упражнения и масажи, изготвени от специалисти, които можем да правим сами в домашни условия. Те са предназначени да помогнат за намаляване на болката и подобряване на цялостната физическа форма.

След като попълните кратко проучване, приложението ще ви помогне да създадете своя собствена тренировъчна програма. Имаше и образователни материали, подготвени от физиотерапевти.

моя Fizjo Plus
моя Fizjo Plus

21-дневно предизвикателство

Цена: 0 PLN / Съдържа реклами / Предлага покупки в приложението / Продукти в приложението: 5,39-54,99 PLN за артикул / Android: 6.0 и по-нови

21 дни предизвикателство
21 дни предизвикателство

Минималистично заглавие за улесняване на прилагането на положителни промени. Базира се на идеята, че са необходими поне 21 дни, за да се развие траен навик. Всеки ден приложението ще показва задача или предизвикателство. След като го завършим, ще получим точки (елементите на геймификацията са да осигурят поддържането на мотивация). Можем да изберем навиците, върху които искаме да работим, от списъка (изучаване на езици, позитивно мислене, упражнения и т.н.) или да създадем свои собствени.

21 дни предизвикателство
21 дни предизвикателство

СТРАНИЧНА СТРАНА

Цена: 0 PLN / Съдържа реклами / Предлага покупки в приложението / Продукти в приложението: 4,99-94,99 PLN за артикул / Android: 5.1 и по-нови

СТРАНИЧНА СТРАНА
СТРАНИЧНА СТРАНА

Творческа симулационна игра, в която работим в частично отворен свят. Ние изпълняваме задачи и специални мисии, изследваме нови места и изграждаме света от квадратни блокове. Повечето от елементите на средата са интерактивни. Имаше и възможност за персонализиране на външния вид на нашия герой.

Контролите и някои елементи на играта наподобяват класически платформени игри. Всичко в цветни и привличащи вниманието графики.

Image
Image

Океан - Мястото в сърцето ви

Цена: 0 PLN / Съдържа реклами / Предлага покупки в приложението / Продукти в приложението: 4,09 PLN - 519,99 PLN за артикул / Android: 7.0 и по-нови

Оригинално заглавие с типично релаксиращ характер. Ние придружаваме мистериозно момиче на име Луна в нейните подводни приключения. Ние откриваме и се сприятеляваме с морски създания (над 100 вида, които предстои да бъдат открити), ние се грижим и развиваме нашата океанска градина и т.н.

Играта е изпълнена с успокояваща музика, сцени за гледане и бързи задачи, които често не изискват нашето постоянно присъствие (известно от жанра на неактивния кликер).

Това са всички наши седмични предложения. Ако знаете новини, за които трябва да пишем - не забравяйте да ме уведомите в коментар!

Популярна тема