Destiny Lights - фенери вместо стълбове (ревю)

Съдържание:

Destiny Lights - фенери вместо стълбове (ревю)
Destiny Lights - фенери вместо стълбове (ревю)
Anonim
Светлини на съдбата
Светлини на съдбата

Необичайно социално приложение.

Романтиката със социалните медии води началото си преди ерата на смартфоните. Изминахме дълъг път оттогава, сбогувахме се с много уебсайтове и приложения и приветстваме нови от време на време.

Друго - доста оригинално - предложение е Destiny Lights. Фокусира се върху обмена на мисли, вдъхновение и насърчава бягството от излишната информация и шума на съвременния Интернет. Всичко благодарение на виртуалните … фенери.

Destiny Lights - социално приложение за релакс

Цена: 0 PLN / Android: 6.0 и по-нова

Светлини на съдбата
Светлини на съдбата

Главният екран на приложението показва плаващи фенери. Всеки от тях е еквивалент на публикация - след докосването му се показва съобщение, изпратено от друг потребител. Можем да запазим фенера за по-късно, да коментираме и да го харесаме. Показва се и информация за броя на посетените градове - колкото повече харесвания, толкова по-бързо фенерът "пътува" по света. Трябва да призная, че това е много интересна идея. Разбира се, ние също можем да напишем всяко съобщение и да го пуснем в света. Най-популярните фенери попадат в списъка Топ 50.

Светлини на съдбата
Светлини на съдбата

Приложението вече е напълно безплатно. Създателите обаче не изключват да посегнат към реклама или такси с развитието на мрежата.

Против? Приложението трябва да се прецизира, има грешки в интерфейса и случайни изключвания. Интерфейсът, особено що се отнася до външния вид на текста, също не е забележителен. Повече функции, свързани с местоположението (списък на посетените градове, информация откъде е долетял фенерът и т.н.), също биха били полезни

Destiny Lights определено е освежаващ поглед върху социалните медии. В него няма излишен шум. Позволява ви да оцените обикновен текст. Ще бъде ли успешно? Бих искал.

Популярна тема