Play въвежда друг пакет за украинци, но не само. Това е Украйна XXL

Съдържание:

Play въвежда друг пакет за украинци, но не само. Това е Украйна XXL
Play въвежда друг пакет за украинци, но не само. Това е Украйна XXL
Anonim
украина xxl пакет
украина xxl пакет

Телефонен пакет за украинци в Полша.

Може би медиите говорят за това по-рядко, но войната в Украйна продължава и страната все още се защитава от руската агресия. Съобщава се, че приблизително 5,297 милиона души са дошли в Полша от началото на войната, опитвайки се да избягат през нея. В другата посока са изпратени общо 3,409 милиона души. Не е известно колко украински семейства търсят убежище у нас, но едно е сигурно: много. Това го осъзнават и мобилните оператори, които предлагат на гостите от Изтока оферти, съобразени с техните нужди. Най-новият пакет е Ukraine XXL in Play, който може да се използва и от поляци, които често се свързват с украински мрежи.

Украйна XXL пакет в Play

Играйте пакети УКРАЙНА в предплатени оферти, които вече бяха въведени преди известно време. Благодарение на тях можете да провеждате до 1000 минути разговори към мрежите на Kyivstar, Vodafone и lifecell и да се наслаждавате на неограничени разговори и SMS в Полша. Сега към тези пакети се присъединява този с най-много опции: Украйна XXL.

При активиране на пакета, потребителят ще получи:

  • 1000 минути до Украйна (мрежи Kyivstar, Vodafone и lifecell)
  • неограничени минути, SMS и MMS до всички в Полша
  • до 40 GB интернет в Полша
  • допълнителни 10 GB интернет във Viber и Messenger
  • 365 дни валидност на акаунта (след активиране и подновяване на пакета)

Цената на пакета Украйна XXL е 40 злоти на месец.

украина xxl
украина xxl

Украйна XXL пакет, подобно на останалите, може да се активира в приложението Play24Може да се активира и с кодове11112171в Play Pre-paid тарифи, Формула Игра на Kartę, Игра на картата Годината на валидност на сметката, Игра на картата отново и Игра на картата Харесва ми! или11112181в тарифата Pre-paid 2.0, потвърдено от бутона за свързване

Play ви напомня, че чрез активиране на нови пакети (във версията 2 пъти повече GB след допълване в приложението Play24) можете също да стартирате промоцията от 1200 GB за една година.

Популярна тема