Свържете се с полицията чрез GG

Свържете се с полицията чрез GG
Свържете се с полицията чрез GG
Anonim
Image
Image

Ученици, които забележат смущаващи събития в своята среда, вече могат да се свържат с полицията с помощта на Gadu-Gadu - съобщиха представители на комуникатора. Това е елемент от акцията „Спрете насилието в училищата“, проведена от отдела за превенция на Столичната полицейска централа във Варшава.

Специалният GG номер: 100997 е за осигуряване на директен и постоянен контакт с ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап, които след това ще могат да информират полицията за забелязани опасни ситуации в училище.

Лидерите на кампанията ще четат съобщения, изпратени от интернет потребители. Можете да пишете на GG номер: 100997 от днес - 20 февруари 2007 г.

- Разбира се, благодарение на Gadu-Gadu, контактът ще бъде по-бърз и лесен и, което е важно, анонимен. За много хора е по-лесно да напишат съобщение на GG, отколкото да телефонират или да пишат имейли - казва Jarosław Rybus от Gadu-Gadu S. A.

Можете също да се свържете с централата на полицията във Варшава в случаи на забелязани опасни явления в училищата, като се обадите на следните номера: 022 603-68-48, 022 603-67-95, 022 603-76-09 от 8.00-16.00 или като изпратите имейл на следния адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Поддръжката на JavaScript трябва да е активирана във вашия браузър, за да го видите.

Да се надяваме, че номерът няма да се използва прекалено много от шегаджии без въображение.

Популярна тема