Онлайн видео редактиране

Онлайн видео редактиране
Онлайн видео редактиране
Anonim
Image
Image

За да използвате технологията за редактиране на видео на Adobe, вече не е необходимо да работите с продукти като Adobe Premiere Elements или Adobe Premiere Pro. Adobe Systems и Photobucket ви позволяват да редактирате видеоклипове онлайн, а договор със сайта ще позволи на милиони потребители да използват графичен софтуер с технологии на Adobe.

Споразумението за партньорство на двете компании позволи директно интегриране на видео смесване и технология за редактиране за приблизително 35 милиона потребители на Photobucket. Достъпът до тези инструменти е безплатен за потребителите. Финансирането на проекта е да се използва реклама.

Adobe иска скоро да подпише повече споразумения за партньорство, също и с други уебсайтове.

Ново решение на Adobe, благодарение на технологията "drag &drop", ви позволява да прикачвате музика, ефекти, преходи, заглавия към филми, позволява ви да организирате, изрязвате и разделяте записи. Всичко е достъпно от ниво уеб браузър с помощта на малко приложение във Flash технологията. Новите възможности за редактиране на видео първоначално ще бъдат достъпни в ограничена форма за притежателите на акаунти в Photobucket Pro. Очаквайте те да бъдат предоставени безплатно на всички потребители на уебсайта в началото на март.

Популярна тема