Kaspersky Lab в анкетата

Kaspersky Lab в анкетата
Kaspersky Lab в анкетата
Anonim
Image
Image

Enterprise Security, софтуер от Kaspersky Lab, беше във финала в четири категории на тазгодишните престижни награди на SC Magazine Awards. Kaspersky Enterprise Security се класира за финала в следните категории: Най-добро решение срещу злонамерен софтуер, Най-добро решение за сигурност на МСП, Продукт за сигурност на годината и Награда за иновации за технологии.

Наградите на списание SC се присъждат на най-добрите продукти и услуги в индустрията за ИТ сигурност. Изборът се прави както от читателите на това международно списание за ИТ сигурност, така и от независима комисия от жури. „Европските награди на списание SC показват най-добрите решения в индустрията за сигурност. Всяка година номинираме приблизително 1300 продукта и услуги. Това са най-престижните награди - присъждат се високи постижения. Номинирането в четири категории е голямо постижение“, каза Пол Фишър, редактор на списание SC.

Номинациите отразяват позицията на Kaspersky Lab като пионер в софтуера за сигурност. Това е единствената компания, която актуализира защитата си всеки час и постоянно е лидер в индустрията по откриване на зловреден софтуер и време за реакция.

Kaspersky Enterprise Security защитава сървъри, работни станции, лаптопи и други мобилни устройства срещу вируси, червеи, троянски коне, шпионски софтуер, криминален софтуер, хакерски атаки, фишинг и спам. Проектиран да работи на различни платформи и операционни системи, Kaspersky Enterprise Security поддържа Windows, Linux / Unix, Novell, Microsoft ISA / Exchange и Lotus Domino, между другото. Следните модули (централно управлявани) са включени като стандарт: защита от вируси, защита от шпионски софтуер, защита срещу руткит, защита на регистър и приложения, система за откриване на проникване, защитна стена и защита от спам.

„Лаборатория Касперски полага много усилия в предлагането на авангардни продукти и услуги, които са една крачка пред водещите доставчици. Ние сме много горди, че сме сред финалистите в тези четири категории“, каза Светлана Иванова, Изпълнителен директор в Обединеното кралство. Клон на Kaspersky Lab.

Победителите в наградите ще бъдат обявени на 24 април на церемония в Лондон съвместно с InfoSecurity Europe.

Популярна тема