Yahoo! месинджър и поща

Yahoo! месинджър и поща
Yahoo! месинджър и поща
Anonim
Image
Image

Един от най-големите доставчици на потребителски имейл услуги в света, Yahoo !, интегрира своята имейл услуга с незабавни съобщения. В момента е възможно да стартирате както услугата за електронна поща, така и месинджъра в прозореца на браузъра.

Потребителите на новата услуга не трябва да изтеглят Yahoo! Messenger, който е за улесняване на използването на месинджъра, особено за хора, които са по-малко запознати с компютъра. Yahoo! споменете връзката на два свята, потребителите на незабавни съобщения и електронна поща. Това е предложение, насочено между другото от за интернет потребители, използващи пощенската услуга Yahoo!, които досега не са използвали услуги за незабавни съобщения.

Брой имейл потребители на Yahoo! се оценява на около 250 милиона души.

Yahoo! това не е първият доставчик на акаунти за електронна поща, който комбинира функции за електронна поща и IM (незабавни съобщения). Компанията Google вече беше направила подобен синтез на услуги, комбинирайки Gmail с месинджъра Google Talk. Агенция Reuters споменава и решението на Microsoft, което информира потребителите в своята електронна поща дали получателите на колетите им са достъпни в месинджъра, което им позволява да изпращат съобщения или до своя имейл акаунт, или до месинджъра.

Популярна тема