Нови правила на Allegro. Вижте какво ще се промени на 5 септември

Съдържание:

Нови правила на Allegro. Вижте какво ще се промени на 5 септември
Нови правила на Allegro. Вижте какво ще се промени на 5 септември
Anonim
нови правила на Allegro
нови правила на Allegro

Моля, вижте промените.

Allegro обяви днес друга промяна в правилата на уебсайта тази година. Информацията е много важна, защото се отнася за абсолютно всички, които използват тази най-голяма платформа за продажби в Полша. Говорим не само за отделни потребители, но и за компании, работещи в Allegro Biznes.

Нови разпоредби на Allegro от 5 септември 2022 г

Първо, ще има промени в Програмата за защита на купувачите. Времето за подаване на заявление за обезщетение ще бъде удължено (от 180 дни на цели 24 месеца), а максималният размер на обезщетението ще бъде увеличен от 10 000 PLN на 20 000 PLN.

Allegro също ще промени името на услугата Отложено плащане за бизнес на Allegro Pay Business. В резултат на това бизнес клиентите не трябва да правят абсолютно нищо. Методът на разплащане между компаниите и PragmaGO SA ще остане непроменен.

Важна новост очаква хората, които желаят да използват Allegro Pay. Услугата за отложено плащане може да бъде активирана само ако интернет потребителят зададе текущия адрес на Allegro.

Промените очакват потребителите на английската, чешката и украинската версия на Allegro. Промяната на държавата на доставка, но също и на валутата и дори на езика може да повлияе на наличността на оферти и услуги.

Allegro ще актуализира политика за поверителност от 5 септемвриAllegro и Allegro Pay, повече информация на този адрес.

Подробните промени в разпоредбите са маркирани в синьо, а премахнатите са зачертани в следните файлове:

Популярна тема