PajacykXPI щепсел

PajacykXPI щепсел
PajacykXPI щепсел
Anonim
Image
Image

Един от полските потребители на интернет, Krzysztof Kot, създаде полезно разширение за браузъра Firefox - проверява дали потребителят на Fx не е забравил благотворителен жест за гладни деца в даден ден.

Почти всеки полски интернет потребител е чувал и много са щракали върху корема на Паяцик. Това е фигурка, която ни приветства на началната страница на програмата за хранене на деца в училищата, която се управлява от Полската хуманитарна организация (PAH) - www.pajacyk.pl

Всяко щракване върху празния корем на дървена кукла е 5 допълнителни цента за топла храна за недохранени деца в училищата. Цената на такова хранене е 2 50 PLN, така че за да се осигури само едно дете с такова хранене в Pajacyka, 50 души трябва да кликват всеки ден.

Статистиката на кликванията, проведена на уебсайта Pajacyk.pl, показва, че все повече и повече полски интернет потребители вземат активно участие в кампанията. Въпреки това, дори и в най-последователните и систематични времена, се случва просто да забравите. Не всеки обича също така да задава началната страница на Pajacyk като начална страница.

Това е мястото, където разширението PajacykXPI може да помогне. Достъпен е само за потребители на Firefox. Въпреки това имаме около 4,5 милиона от тях в Полша, според статистиката на Raking.pl. Ако всички тези хора кликнат върху корема на Паяцик веднъж на ден, ще почерпят 90 000 недохранени деца с вечеря!

Както информира авторът на разширението, то проверява дали потребителят на Firefox е бил на страницата за действие Puppet в даден ден. Ако не, автоматично отваря тази страница в нов раздел. PajacykXPI изисква бисквитките да бъдат активирани в браузъра и със сигурност работи във версии 1.0.7, 1.5.0.9, 2.0.0.1 на Firefox. Подробности за инсталирането можете да намерите на уебсайта:

PajacykXPI - разширение за Mozilla Firefox

Популярна тема