Skype 3.1 - бета

Skype 3.1 - бета
Skype 3.1 - бета
Anonim
Image
Image

Новата версия на Skype предлага две допълнения. Въпреки че версия 3.0 на популярния комуникатор все още не е утвърдена, тъй като е само няколко месеца на пазара, следващото издание на бета програмата току-що излезе. Сред новостите си струва да се споменат две решения. Първият е SkypeFind, притурка, която ви позволява да търсите местна информация и да разширявате базата данни с адреси с нови компании, а вторият е индикатор, информиращ за активността на "клавиатурата" на съ-потребителите на Skype.

SkypeFind е колекция от бизнес информация, която всички потребители на IM могат да допринесат за изграждането. Списъкът може да бъде разширен и отделните записи могат да бъдат оценени и коментирани. Коментарът може също да бъде променен, ако например след няколко дни потребителят промени решението си. Тези опции са достъпни благодарение на простата форма, показана в приложението. SkypeFind, разбира се, също е търсачка, която може да се използва като инструмент за търсене на местна информация по подразбиране, въз основа на профил, избрана държава и във всяка друга, избрана от потребителя. След търсене на адреси е възможно да се осъществи телефонно обаждане до компанията, разбира се чрез комуникатора

Друго допълнение в новата версия на месинджъра е популярната функция, която показва дали други хора в чата в момента пишат или не докосват клавиатурата. Това решение, наречено "индикатор за писане", е известно от други месинджъри. Новостта работи по време на разговори "един на един", но също и в чат стаи с много хора. Тази функция може да бъде деактивирана, ако е необходимо.

Двете добавки, споменати по-горе, са единствените нови функции, споменати в корпоративния блог на Skype. Тези, които се интересуват от новата програма, могат да я намерят тук. В момента програмата е достъпна за Windows.

Популярна тема