Google Desktop 5 се представя за Vista

Google Desktop 5 се представя за Vista
Google Desktop 5 се представя за Vista
Anonim
Image
Image

Новият инструмент на Google Desktop се опитва да направи компютъра да изглежда като машина с най-новата система на Microsoft. Бета версията на приложението с номер 5 предлага на своите потребители инструмент за търсене в паметта на компютъра за различни видове файлове, джаджи на Google и странична лента, т.нар. странична лента, която прилича на решението, използвано от Microsoft в Windows Vista.

Други интересни допълнения в новото приложение включват опция "preview", която ви позволява да преглеждате съдържанието на документите, без да е необходимо да ги отваряте напълно. Безопасността също е подобрена. Инструментът на Google ви предупреждава да не кликвате върху връзки в документи, имейл списъци и информация в незабавни съобщения, които могат да доведат до опасни уебсайтове.

Най-голямата промяна в сравнение с предишните версии на инструмента обаче е страничният панел, където можете да наблюдавате текущите новини, прогнозата за времето и да използвате друга полезна информация, предлагана от мини-приложенията, работещи там. Цветовата схема на новия инструмент, която се приспособява към цвета на работния плот, също допринася за по-голяма интеграция на страничната греда. Заинтересованите ще намерят приложението тук. По-долу има илюстрация с лента, предлагана от Google.

Популярна тема