Anonymous отново хакна телевизионни и стрийминг услуги в Русия

Съдържание:

Anonymous отново хакна телевизионни и стрийминг услуги в Русия
Anonymous отново хакна телевизионни и стрийминг услуги в Русия
Anonim
Анонимен
Анонимен

Какво показаха в тях този път?

Активисти от групата Anonymous отново хакнаха руската телевизия и руските стрийминг услуги. Този път те показаха примери за загуби, които Русия претърпя по време на войната в Украйна.

Групата на Anonymous не бездейства и продължава своята кибер битка срещу Русия. Досега членовете му многократно са прихващали документация на руски войски, хаквали са руска телевизия и стрийминг услуги, блокирали са уебсайта на Газпром, публикували са секретни руски документи и др.

Сега колективът отново нахлу в руската телевизия и стрийминг услугите. Този път той искаше да покаже на руснаците, че нахлуването в Украйна не е толкова голям успех, колкото постоянно изтъкват техните власти.

Унищожено руско оборудване по руска телевизия

Хактивистите, разбира се, винаги са обявявали в Twitter, чрез акаунти на Anonymous TV (@YourAnonTV) и Anonymous Operations (@AnonOpsSE). Записите на уебсайта бяха придружени от кратки видеоклипове, показващи примери за това, което благодарение на Anonymous гражданите на Русия можеха да видят по телевизията. Анонимните първо показаха по руската телевизия и руските услуги за стрийминг материали, представящи повредено руско оборудване.

Русия
Русия

Записът, публикуван от акаунта на Anonymous Operations (@AnonOpsSE), беше допълнително украсен с красноречив надпис, който гласи До биса Путін! Слава Україні!. На полски означава „По дяволите с Путин! Слава на Украйна."

Анонимен срещу Русия

Както споменах, това е една от многото атаки, които Anonymous са предприели срещу руските медии досега. По-рано активистите многократно превзеха стрийминг услугите Wink и Ivi, както и телевизионните канали Russia 24, Channel One и Москва 24. Тогава активистите излъчваха материали, представящи истинската картина на действията на руснаците в Украйна, представени в Русия не като война, а като "специална военна операция". Наред с други неща бяха показани атаки срещу цивилни.

Нямаме друг избор, освен да се надяваме, че действията на Anonymous ще донесат желания ефект и ще изградят истинска картина на руската агресия в очите на руснаците. Нека тези дейности дадат плод в бъдеще.

Популярна тема