FIFA 23 - скоро премиера

Съдържание:

FIFA 23 - скоро премиера
FIFA 23 - скоро премиера
Anonim
FIFA 23 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
FIFA 23 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Очакваме премиерата от EA Sports FIFA 23.

Нова FIFA 23 за есента

Всички фенове на виртуалния футбол очакват с нетърпение есента, защото следващата част от една от най-популярните футболни игри е планирана за есента. Говорим за заглавието, което ни предлагат от Electronic Arts, т.е. FIFA 23. Официалният лицензиран продукт на FIFA скоро ще се появи по рафтовете на магазините, а някои специализирани магазини предлагат възможност за предварителна поръчка на играта още сега. Играта може да бъде намерена и на платформи като Steam и Epic Games. Името FIFA придружава футболната игра от 1994 г. и оттогава редовно радва феновете по света с последващите си вноски. Това е заглавие, което несъмнено буди много емоции сред играчите и в момента е една от най-разпознаваемите и най-продаваните марки в света. Името FIFA се присвоява и на международната организация на футболните отбори.

Промени и новини

Също тази година очакваме следващата част от поредицата FIFA от EA Sports. Какво се промени този път и с какво може да ни изненада играта? Както и в предишните части от поредицата, ще имаме широка гама от опции, когато става въпрос за избор на игра. Ще има, наред с други, режим на кариера, FIFA Ultimate Team, Volta Football, ProClubs, но също така ще вземем участие в най-важните международни състезания: Световната купа на FIFA Катар 2022 и Световната купа на FIFA за жени Австралия и Нова Зеландия 2023).

Разработчиците са променили един от любимите режими на игра на FIFA Ultimate Team. Играчите ще продължат да събират карти на играчи и след това да изграждат отбора си, но самата система за химичен състав на играчите ще се промени. Тази процедура има за цел да повлияе на плавността на играта и да увеличи разнообразието от отбори.

Нов е и режимът FUT Moments, който дава възможност за игра с един играч и в който нашата задача ще бъде да изпълняваме подготвени сценарии. Голяма новост в играта е така наречената кръстосана игра, която се основава на възможността за съревнование в играта между различни конзоли и компютри. Кръстосаната игра ще бъде налична в следните режими: онлайн приятелски срещи, сезони на сътрудничество, сезони онлайн, начален старт, FUT, ProClubs, VOLTA Football. За съжаление, потребителите на PS4 игрии Xbox One игри ще бъдат изключени от играта.

FIFA 23 – pierwszy zwiastun|The World’s Game

FIFA 23 – pierwszy zwiastun|The World’s Game
FIFA 23 – pierwszy zwiastun|The World’s Game

Графика в новата FIFA

Играчите могат да разчитат на подобрена графика, която ще направи времето, прекарано в игрите на FIFA, по-приятно. EA Sports се фокусира върху външния вид на футболните игрища и тревата, наред с други неща. Дълбочината на зеленото ще зарадва окото на всеки взискателен играч и ще подобри комфорта на играта.

Създателите на играта се фокусираха върху развитието на технологията Hypermotion, която, базирайки се на реални футболни мачове, трябва да повлияе на движенията на виртуалните играчи. Новата версия използва нова версия на технологията, наречена Hypermotion2. Благодарение на технологията Hypermotion2, поведението на играчите изглежда много по-добре от всякога, като по този начин технологията повишава реализма на играта. В допълнение, което ще зарадва много компютърни играчи, сега и като потребител на компютър можете да използвате технологията Hypermotion, която обаче ще увеличи хардуерните изисквания.

Промени в отбора

Феновете на италианския клуб Ювентус Торино със сигурност ще имат страхотен повод за радост. Според информацията Ювентус се завръща в поредицата след почти три години отсъствие. От 2019 г., поради липса на лиценз, разработчиците на игри не можеха да направят клуба достъпен в следващите му части. Клубът функционираше в играта като измислен отбор, наречен Piemonte Calcio.

За първи път в историята ще можем да играем футболни мачове с женски клубни отбори. Създателите на играта решиха да ги добавят към най-новото си заглавие и очевидно EA Sports възнамеряват да обърнат повече внимание на женските клубни отбори в бъдеще, увеличавайки техния брой. Женският футбол в новата FIFA също е режим на Световното първенство. Една от футболистките - австралийката Саманта Кер, също ще бъде на корицата на най-новото заглавие. Тя е една от най-добрите футболистки в света и първата футболистка, която попада на корицата на игра на FIFA. Тя ще бъде придружена от френския футболист Килиан Мбапе. Този мъж от своя страна е на корицата за трети пореден път.

В най-новата част от поредицата FIFA футболните отбори няма да намерят руския национален отбор или някой от руските клубове. Създателите на играта обясняват подобно решение като солидарност с украинската нация. Неофициално се говори, че в последната част на играта ще видим три нови футболни икони. Това ще бъдат Герд Мюлер, Зико и Алфредо Ди Стефано. Играта ще има пълна версия на полски език. Това важи и за коментаторите, озвучени отново от Яцек Ласковски и Томаш Смоковски.

Какво оборудване

Официалният лицензиран продукт на FIFA ще бъде пуснат през септември тази година. EA Sports ще пусне Fifa 23 за PS4, Fifa 23 за PS5, Fifa 23 за Xbox One,, както и за Xbox Series X и компютри. Играта ще бъде достъпна и в Steam и Epic Games.

Популярна тема