Netflix вероятно ще блокира опцията за серийно изтегляне в рекламния план

Съдържание:

Netflix вероятно ще блокира опцията за серийно изтегляне в рекламния план
Netflix вероятно ще блокира опцията за серийно изтегляне в рекламния план
Anonim
netflix офлайн рекламен режим
netflix офлайн рекламен режим

Това не е много добра новина.

Всичко показва, че хората, които се абонират за по-евтиния абонаментен пакет на Netflix, няма да могат да изтеглят филми и сериали и съответно - да ги възпроизвеждат офлайн. Информация за тази блокада беше открита в кода на приложението за iOS устройства, а представителите на платформата коментираха ситуацията доста уклончиво. И така, какво точно е?

Офлайн режимът е блокиран от рекламния план на Netflix?

Netflix планира да добави специален абонаментен план към своята оферта по-късно тази година, който ще бъде по-евтин, но ще включва реклама Това е един от начините на стрийминг гиганта да привлече вниманието на редовно заминаващите потребители. Проблемът обаче е, че предстоящите промени не насърчават непременно връщане. Първо, беше потвърдено, че не всички филми и сериалище бъдат налични в рекламния пакет. Така че всъщност ще получим "демо версия" на Netflix.

Това обаче не са всички. Има съобщения, че рекламите не могат да бъдат пропуснати- сега има друга не много оптимистична новина. Един потребител откри следната информация в кода на приложението за iOS: „Изтеглянето е достъпно за всички планове с изключение на Netflix с реклами“Това означава, че хората, които изберат плана с реклами, няма да могат използвайте благотворната опция за изтегляне на филми и сериали - такава ключова функция за например пътуващи потребители.

По този начин те ще бъдат принудени да закупят друг пакет, който е много по-скъп от предлаганите от други платформи - къде е смисълът? Разбира се, има обяснение от бизнес гледна точка. Трудно е да се прилагат реклами офлайн, така че абонатите могат лесно да излъжат Netflix, да изтеглят тонове съдържание и да го гледат офлайн.

Що се отнася до позицията на Netflixпо този въпрос, тя е доста уклончива. Представителите на сервиза обаче не отрекоха горните съобщения:

Все още сме в ранните етапи на вземане на решение как да стартираме по-евтината, поддържана от реклами опция, и не са взети решения. Така че на този етап всичко са само спекулации

Така че остава да бъдете търпеливи. Netflix планира да пусне рекламен план по-късно тази годинаили в началото на следващата. Така че скоро трябва да научим подробностите му.

Популярна тема