Revolut подновява своята оферта за млади хора. Това е нещо за деца и тийнейджъри

Съдържание:

Revolut подновява своята оферта за млади хора. Това е нещо за деца и тийнейджъри
Revolut подновява своята оферта за млади хора. Това е нещо за деца и тийнейджъри
Anonim

<img style="поле: 5px автоматично; подложка: 0 0 12px 0; дисплей: блок;" src=""/ images / news / 08-2022 / 2022-08-18_112342-j.webp" alt="" "Revolut подновява своята оферта за млади хора и представя RevolutRevolut, популярно финансово приложение в Полша, поднови офертата си за хора на възраст 6-17 г.

End Revolut Junior

Промяната бележи края на Revolut Junior. Услугата се заменя с Revolut <18с множество новини. Потребителите получават нов дизайн, както и нови функции. Една от тях е възможността да персонализирате вашата разплащателна карта чрез дизайнерския модул в приложението. Младите потребители могат да разгърнат своята креативност и да добавят рисунки със свободна ръка, текст с избор на шрифт, предварително направени снимки и емотикони към картата. Така картичката става уникална и персонална

Използвайки функциите за сигурност и контролите на картите в приложението, младите клиенти на Revolut могат да проследяват извършените транзакции, да получават незабавни известия за разходи - което помага да останат в рамките на планирания бюджет и благодарение на функцията за цели за спестяване, да изграждат здрави финансови навици. В допълнение, незабавно известие се изпраща на телефона на родителя (или настойника), когато картата се използва.

Революция 18
Революция 18

Родителите могат да настроят редовен ден за джобни пари или да насрочат набор от предизвикателства, които да бъдат предприети и завършени, за да определят изплащането на наградата. Мислейки за училищните разходи и петъчните домашни партита, но не само това, се появи функцията „Revolut me!“, която позволява на младите хора да искат пари и да обменят безплатни, незабавни трансфери с други потребители на Revolut.

Колко струва "Revolut <18"?

Картата Revolut <18 е безплатна и всеки родител (или настойник), който има акаунт в Revolut, може да създаде акаунт за дете в нея. Ако младежът вече разполага със своето мобилно устройство (смартфон), може да изтегли приложението Revolut <18, като сканира QR кода от екрана на телефона на родителя (или настойника). Това обаче не е необходимо, за да работи картата Revolut <18. Родителите могат да създадат до 5 акаунта Revolut <18 (в зависимост от плана, който използват в Revolut). Тийнейджърите също могат сами да регистрират акаунт с разрешение на родител. Ако тийнейджърът все още не е придобил правото да даде съгласие за споделяне на данни (в Полша на 16 години), тогава родителят (или настойникът) може да създаде акаунт за него от нивото на собственото му приложение.

Хората, които все още нямат акаунт в Revolut, могат да създадат такъв директно на този адрес и да събират 50 PLNдопълване.

Популярна тема