EBay.pl надценява таблети, лаптопи, конзоли и смартфони

Съдържание:

EBay.pl надценява таблети, лаптопи, конзоли и смартфони
EBay.pl надценява таблети, лаптопи, конзоли и смартфони
Anonim
ebay отстъпки
ebay отстъпки

Много промоции.

Не искам да развалям настроението на никого, но пред учениците е последната седмица от лятната ваканция. За да избършат сълзите, много компании вече стартираха кампании от поредицата "Отново на училище", предлагайки продуктите си на намалени цени. Един от тях работи в рамките на платформата за продажби eBay.pl. Като част от промоцията "Отново на училище" можете да закупите лаптопи, таблети и смартфони на по-ниски цени.

Смартфони, таблети, лаптопи и други на по-ниски цени на eBay.pl

Промоционалната кампания на eBay Полша обхваща електронно оборудване, включително лаптопи, конзоли, телефони и таблети. Намалените устройства включват както нови, така и още по-евтини изложбени продукти. Представителите на EBay Polska напомнят, че ако стоките не отговарят на очакванията, те могат да бъдат върнати безплатно като част от безплатните връщания.

Прочетете също: eBay.pl след 17 години в Полша се хвали с въвеждането на полски език

eBay Polska разграничава няколко предполагаемо най-интересни предложения. Има още Apple iPad Pro 12.9 M1 128 GB за около 4999 PLN, има и Samsung Galaxy Book ION за около 2263 PLN. Можете да купите по-евтино, напр. Смартфони OPPO Reno 6 Pro 256/12 GB (около 2300 PLN) и OPPO A76 (около 850 PLN).

ebay
ebay

Няколко продукти за развлечение също бяха намалени. Така че има Nintendo Switch в ограничено издание на Fortnite за около 1430 PLN, Nintendo Switch Lite за 964 PLN и игри с отстъпка.

Цените наистина ли са толкова привлекателни, колкото eBay съобщава? Препоръчваме да използвате машини за сравнение на цените и да търсите продукти в Allegro, Amazon.pl и Google. Можете да намерите всички промоции на този адрес.

Кампанията ще продължи до 5 септември.

Популярна тема