2 милиона PlayStation 3

2 милиона PlayStation 3
2 милиона PlayStation 3
Anonim
Image
Image

Sony пусна 2 милиона от новите си конзоли PlayStation 3. SCEI (Sony Computer Entertainment Inc.) обявява, че закъснява с приблизително 2 седмици за постигане на целта си за 2006 г.

Компанията прогнозира, че до края на миналата година ще може да представи 2 милиона играчки от т.нар. конзолна група от следващо поколение. X-Bit Labs споменава някои анализатори относно техните съмнения относно желанието на клиентите да купят скъпа ($500 или $600) конзола и ограничената наличност на висококачествени игри за тях.

Според SCEI един милион конзоли са пуснати на японския пазар. На 8 януари компанията съобщи за същата голяма партида играчки, която отиде в Съединените щати. Въпреки това, не всички устройства, представени на пазара, трябваше да достигнат до крайните потребители. Това може да се потвърди от изследването на аналитичната компания NPD Research, която изчисли, че през миналата година 685 000 души са намерили своите купувачи в САЩ. от PlayStation 3.

Въпреки забавянето Sony все още не е променила плановете си за постигане на резултата от 6 милиона конзоли, представени в края на март тази година.

Популярна тема