Евтина електроника в Lidl. Погледнах и онемях

Съдържание:

Евтина електроника в Lidl. Погледнах и онемях
Евтина електроника в Lidl. Погледнах и онемях
Anonim
евтина лидл електроника
евтина лидл електроника

Вие също ще се изненадате.

Новият бюлетин на Lidl вече е онлайн, но преди да се занимаваме с евтината електроника, налична в популярните магазини от 29 август тази година, нека да разгледаме какво ще се появи на рафтовете на магазините на 25 август и малко по-късно, на 27 август. Потърсихме в офертата на Lidl за интересни възможности и намерихме няколко джаджи, които може да ви харесат.

Евтина електроника в Lidl - 25 август 2022 г

Вниманието ми веднага беше привлечено от евтината 10W Qiиндукционна станция за зареждане. Предлага се в бяло и служи като безжично зарядно, но и като практична стойка. Аксесоарът Tronic ви позволява да зареждате съвместими устройства както вертикално, така и хоризонтално. Производителят посочва, че зареждането работи и когато смартфонът или таблетът е поставен в тънък калъф. Цена? 49, 99 злоти

lidl джаджи 1
lidl джаджи 1

Евтина подложка за мишка?Може да харесате някой от продуктите на Lidl. Подложките на United Office ще се предлагат в магазините в три различни дизайна за 14,99 PLN. Наистина не е много за шайби с размери 58,5 x 38,5 см.

lidl джаджи 2
lidl джаджи 2

Друго от предложенията е A4 ламинатор марка United Office, продаден за 79,90 PLN. Комплектът включва 30 ламиниращи фолиа. Потребителят може да избира дебелината на фолиото и ламината на страниците А4 и А5, както и визитките към тях. Дебелината на горещото ламиниране е 80-125 микрона, а на студеното 200 микрона. Ламинаторът е добър начин да защитите най-важните си документи.

lidl джаджи 3
lidl джаджи 3

Евтина електроника в Lidl - 27.08.2022

На 27 август към офертата на Lidl ще бъдат добавени няколко устройства с много високи отстъпки. Тогава ще бъде възможно да се купуват, наред с други безжичен електрически моп за 199 PLN (вместо 399 PLN) и безжична машина за миене на прозорциза 69 PLN (вместо 89,90 PLN). Продуктите Silvercrest се покриват от 3-годишна гаранция.

lidl джаджи 4
lidl джаджи 4

Следващата изненада е клавиатурата Yamaha YPT-260, продадена за 399 PLN, която ще се предлага само в избрани магазини. Ако обичате да правите музика или искате да посеете любов към музиката у детето си… може би си заслужава?

lidl джаджи 5
lidl джаджи 5

Относно сеитбата, какво ще кажете за машина за пуканкис мощност 1200 W? Устройството Silvercrest струва 49 PLN (вместо 69,90 PLN) и със сигурност ще се хареса на хора, които обичат да „похапват“филми и сериали, гледани в Netflix и други VOD платформи.

lidl джаджи 6
lidl джаджи 6

В заключение … ако нямате добър фенерче за работилница, или по-скоро: рефлектор, не забравяйте да погледнете популярната марка Parkside (това е този за страхотни инструменти). 19 злоти за LED прожекторс удобна стойка е оферта безплатно. Особено, че осветява идеално двигателния отсек, шасито на колата и каквото искате.

lidl джаджи 7
lidl джаджи 7

Честит лов! Останалите продукти можете да намерите тук.

Популярна тема