Моменти на ужас в самолета. Dreamliner LOT с повреден прозорец (видео)

Съдържание:

Моменти на ужас в самолета. Dreamliner LOT с повреден прозорец (видео)
Моменти на ужас в самолета. Dreamliner LOT с повреден прозорец (видео)
Anonim
повреден прозорец на полета на boeing dreamliner
повреден прозорец на полета на boeing dreamliner

WINDOŁ СЧУПЕН.

Повреденият фотохроматичен слой на прозореца предизвика паника в самолета Boeing 787 DreamlinerLOT авиокомпании, летящи от Варшава до Ню Йорк. Имаше повреда в машината, която тръгна в 12:35 от Okęcie във Варшава. Пътниците, които седяха най-близо до дефектния прозорец, вдигнаха тревога в самолета. На записа, споделен в мрежата, първо се чува викът „счупени прозорци“(пол.счупен прозорец), последвано от команди на екипажа.

Dreamliner LOT и повреден прозорец

Електрофотохроматичният слой на прозореца в самолета се спука по време на полет над канадска територия, приблизително 2,5 часа от летището на дестинацията. Персоналът не разбра веднага дали повредата е свързана със счупен прозорец, но пилотът веднага започна да намалява височината на самолета. След това имаше турбуленция, която увеличи страха сред пътниците.

Прочетете също: Пътувате ли със самолет? Вижте тези 15 съвета

"Първо имаше толкова малък удар в стъклото и се образува паяжина, след това по-силно и вторият слой започна да се напуква"- съобщава един от пътниците на Facebook.

счупен прозорец
счупен прозорец

Прозорец с повреден електрофотохроматичен слой в Boeing 787 Dreamliner на LOT airlines.

Персоналът призова за спокойствие, като информира пътниците, че предното стъкло на самолета е четирислойно и че рискът от счупване е малък. Пътничката взе децата си от седалките до прозореца и беше трансплантирана другаде.

"По време на подхода за кацане на летище JFK в Ню Йорк, Boeing 787-8 Dreamliner показа повреда на електрофотохроматичния слой, използван за затъмняване на прозорците на самолета. Това е един от многото слоеве на прозорците в пътнически самолет, съгласно процедурите, дефектът ще бъде отстранен на родното летище във Варшава " - съобщиха от пресслужбата на LOT.

Популярна тема