Чакате ли новини от CD Projekt RED? Ще почакате още малко

Съдържание:

Чакате ли новини от CD Projekt RED? Ще почакате още малко
Чакате ли новини от CD Projekt RED? Ще почакате още малко
Anonim
cd projekt red няма новини
cd projekt red няма новини

Разработчиците няма да се показват в Gamescom.

Всичко показва, че няма да видим нови продукти от разработчиците от студиото CD Projekt RED в близко бъдеще. Служителите са заявили, че няма да видим никакви съобщения на предстоящия Gamescom. Въпреки това беше обявено специално предаване на живо, посветено на една от игрите на компанията. И така, на какво могат да разчитат играчите?

CD Projekt RED няма да представи нищо на тазгодишния Gamescom

Общността около CD Projekt RED напоследък няма много избор, когато става въпрос за новини. Posucha продължава във всички марки на студиото- започвайки с The Witcher и завършвайки с Cyberpunk 2077. Едва наскоро видяхме съобщението за Cyberpunk: Edgerunners поредицата, течове за предстоящата актуализация и дебюта на самостоятелна GWENTкоито не са имали никаква промоционална кампания.

Нищо чудно, че хората изискват всякакви съобщения. Един току-що се появи, но не такъв, който ще задоволи потребителите. Radosław Grabowski, лицето, отговорно за глобалния PR в CD Projekt RED, информира за отсъствието на студиото като изложителв Gamescom от утре. Интересното е, че някои от служителите ще присъстват в Кьолн - но само "по принцип".

Както можем да прочетем от изявлението:

Тазгодишният Gamescom е на път да започне и аз се радвам да отида там. Още хора от CDPR също отиват там - така че ако присъствате на Koelnmesse, има голям шанс да ви видим. Този път ние няма да бъдем там, за да покажем играта - все пак желаем на другите студиа техните шоута да са успешни

Така че говорим за сравнително тъжна новина, което означава малко по-дълго време за изчакване за обявяването на разширение, актуализация или напълно нова игра. Говорейки за нови продукти, утре в 16:00ще започне предаване на живо по повод 20-ата годишнина на CD Projekt RED. Той ще бъде посветен основно на Cyberpunk 2077, така че кой знае - може би ще видим съобщение?

Трудно е да се каже, но феновете вероятно няма да се обидят. Засега обаче остава да бъдем търпеливи и да се надяваме, че скоро полските разработчици ще представят нещо "страхотно".

Популярна тема