Какво ще кажете за кината Cinema City в Полша? Ние знаем отговора

Съдържание:

Какво ще кажете за кината Cinema City в Полша? Ние знаем отговора
Какво ще кажете за кината Cinema City в Полша? Ние знаем отговора
Anonim
cinema city Полско бъдеще
cinema city Полско бъдеще

Появи се изявление от домашния клон.

Запознахме се с теоретичните планове за бъдещето на полския клон на Cinema City. Оказва се, че засега няма от какво да се страхуват местните потребители - всичко си остава както обикновено. Тези думи обаче са трудни за приемане, след като бяха обявени плановете за фалит на Cineworld. И така, какво точно открихме?

Какви са цветовете на бъдещето на Polish Cinema City?

Преди няколко дни световните медии разпространиха доста тъжни съобщения за края на британската компания Cineworld, която включва, между другото.в Верига кина Cinema City. Причината разбира се са парите – и то не малки, защото се очаква дългът на компанията да възлиза на почти 5 млрд. долара. Така че има голяма вероятност скоро да има промени в киноиндустрията, въпреки нарастващите печалби всяка година.

Веднага възникнаха въпроси за бъдещето на веригата Cinema City, включително разположените в Полша. Току-що публикувахме официалното изявление (цитираме INNPoland.pl) направо от домашния клон на компанията:

Както беше обявено по-рано тази седмица, ние проактивно анализираме стратегически опции, за да осигурим солидна структура на баланса и гъвкавост за адаптиране към пазарните условия, и процесът продължава. Очакваме, че предприетите действия няма да окажат влияние върху ежедневните бизнес дейности на цялата Група, включително Cinema City. Ние се грижим за нашите клиенти и тяхното кино изживяване и нашата приоритетна цел е да останем най-доброто място за гледане на филми.

синема сити полска бъдеще 2
синема сити полска бъдеще 2

Бъдещето на Cinema City е под въпрос

Звучи като типичен PR разговор, нали?Бихте искали да използвате сега мемето „Това е добре“с куче, което пие кафе в горяща къща. Ситуацията обаче е сериозна и наистина е трудно да се предвиди какво ще се случи с кината на Cinema City в Полша - те са цели 34 в 20 града у нас. Може би ще бъдат затворени? Кой знае, може би се подготвят мащабни придобивания? Или може би всички сме в паника и всичко ще бъде наред?

Бих искал да вярвам в този трети сценарий, но засега новините за официалното подаване на молба за фалит на Cineworldостават очаквани. Вероятно едва след това ще видим по-конкретни изявления относно бъдещето на веригата Cinema City.

Популярна тема